3pcs Detașabil Notă Tampoane Studierea Scriere Planificator de Lectură Școală Biroul de Acasă de la Sine Stick Asortate Dimensiune Translucid, rezistent la apa

  • 17.55lei
  • 28.75lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

【CE AI】pachetul include 3pcs diferite dimensiuni de tampoane nota si fiecare tampoane are 50 de coli capacitate.Este recomandat să folosiți un pix, gras neutru stilou, creion pentru a scrie.

【Rezistent la apă ȘI SCRIERE】Făcut de COMPANIE în afara și hârtie interior material.Suprafața este foarte netedă și durabil, rezistent la apă și de încredere, convenabil de a folosi.

【DETAȘABIL ADEZIV】Simplu pentru a lipi și de a elimina, și nu va lăsa reziduuri pe pagina, puteți să folosiți un pix pentru a scrie text pe note transparente, fără a deteriora carte.

【TRANSPARENTE NOTĂ TAMPOANE】Vedea prin notele nu vor acoperă permanent sau modificarea textului, dar va atrag atentia la comentariile.Este foarte util pentru tine.

【DIVERSE APLICAȚII】Potrivit pentru DIY carton de desen, notepad, frigider observa autocolant, de studiu, de familie memo, rezistent la apa memo hârtie, memento autocolant, memo pad, etc.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie + PET

Culoare: alb

Trăsătură: auto-stick, scriere

Capacitate: fiecare note are 50 de coli

Dimensiuni(aprox.): (W x L): 75 x 75mm/2.95 x 2.95 inch, 70 x 95mm/2.76 x 3.74 inch, 50 x 75 mm/1.97 x 2.95 inch

Pachetul Inclus:

3 Buc x Notă Tampoane (Diferite Dimensiuni)

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

  • Nume De Brand - Hinmay
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu