Runda Obligatoriu Mini Disc Catarama De Culoare Transparent Ciuperci Gaura De Mână Cartea Disc Catarama Usor De Folosit 4 Culori Discbound De Expansiune

  • 8.23lei
  • 14.92lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Noastre multi-color obligatoriu inelul discului se face de înaltă calitate PP, care este în condiții de siguranță, ecologice, netede, durabile și ușoare.Este potrivit pentru studenți, muncitori de birou, designeri, și alte ocupații.

Caietul de sarcini:

Culoare capac: rosu transparent, portocaliu transparent, galben transparent, transparent verde

Obligatoriu: volante

Accesorii incluse: nici unul

Lista De Ambalare:

5 tuburi*obligatoriu catarama

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cu o Buna Exterior: din Cauza noastră multi-color obligatoriu inelul discului se face de înaltă calitate PP, are o buna afara pentru a se asigura nici o pagina se blochează atunci când cotitură pagini.

2.Puternic Practicabilitatea: Noastre libere de frunze se leagă de disc poate fi flexibil aranjate, ușor și convenabil de a crește sau micșora numărul de pagini de notebook-uri, fără a deteriora hârtia.

3.Păstrați Organizat: Cu o carte obligatoriu de disc pentru a organiza fișiere, documente, pagini de notebook-uri, și picturi, ei vor păstra organizate și arata mai ordonat și mai clară.

4.Pentru locul de Muncă și Școală: obligatoriu Noastre disc are 4 culori diferite, astfel încât acesta poate satisface nevoile dumneavoastra de la locul de muncă, școală, sau în viața de zi cu zi.Acesta poate fi utilizat pentru a corespunde obligatorii diferite conținuturi.

5.Pentru mai Multe Ocupații: Studenți, muncitori de birou, designeri, și alte ocupații poate fi folosit.Diferite culori luminoase pot atrage atenția copiilor sau elevilor și le place să facă propriile lor proiecte.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu