Jamaica Beach Mouse Pad Dreptunghiular Mare Joc de Mouse-Pad pentru Laptop Office 11.8 X 31.5 Cm

  • 202.86lei
  • 285.71lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Tesatura: Tesatura de Poliester, Moale Si Confortabil, Cu 3mm Tampon de Cauciuc de La partea De Jos Agățându-se De Pe Desktop.

Mari Mouse Pad: Dimensiunea Noastră Mouse Pad-Ul Este De 11.8x31.5 Cm, Iar Cel Mare Suprafata Utila Este Suficient Pentru A Găzdui Mouse-Ul, Joc Tastatură, Și Pentru A Satisface Nevoile De Acces La Internet Și Munca De Zi Cu Zi.

Suprafață Netedă: Foarte Confortabil Material Foarte Gros, Moale, Cu Suprafață Netedă, De Blocare Design Margine, Aproape De Desktop, Fără Deformări, Mai Confortabil Să Funcționeze, Poate Proteja În Mod Eficient De Alunecare Și Se Deplasează Mouse-Ul Și Tastatura.

Aplicare: Acest Mouse Pad Poate Fi Folosit În Birou, De Studiu, De Jocuri, Desktop-Uri, Laptop-Uri Și Console De A Păstra Birou Frumos Și Ordonat.

Frumos Cadou Rafinat Și Design Minunat, Modele Frumoase, Îl Puteți Folosi Pentru A Decora Casa Și Mese De Birou.Este, de Asemenea, Un Frumos Cadou Pentru Familia Și Prietenii de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților Și Ziua Recunoștinței.

Instrucțiuni De Spălare: Spălare De Mână Lavabil, Mașină De Spălat, Nu Bleachable.

Notă: din Cauza Diferitelor Metode de Măsurare, Dimensiunea de Date Cu Eroare Termen de 1-2cm Este Normal.

Serviciu: Dacă Aveți Orice Întrebări Despre Mouse Pad, Vă Rugăm Să Nu Ezitați Să Ne Contactați Și Vă Vom Răspunde Cât Mai Curând Posibil.Vă Mulțumesc Pentru Încredere Și Sprijin.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu