SEETEC ATEM156S-CO 15.6 Inch Multi-Camera de Difuzare Transporta pe Monitor 3D LUT HDR Undă HDMI 4XSDI În Afară 1920x1080 GPI UMD

  • 5 779.32lei
  • 7 224.13lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

15.6"3G-SDI/HDMI Difuzare Director Monitor

Soluție completă pentru multi-camera pe set de fotografiere, monitorizare și post-producție

SEETEC ATEM156S-CO este un full HD de difuzare transporta pe monitor, echipat cu 4x3G-SDI intrări și ieșiri, 1 x HDMI intrare și de interfață RS485, GPI interfață de control.Adoptă Rec.709 culoare standard, afișați imagini vii și efecte profesionale.Robust și durabil de aluminiu de locuințe; Cu 3D-LUT, forma de undă, vectorscope, histograma, peaking focus și alte funcții minunate, toate funcțiile pot fi ușor de operat și controlat prin butoane de pe panoul frontal.Portabil aluminiu aviației caz poate manipula cu ușurință chiar dure locația de fotografiere.Acesta este un ideal monitor pentru film și echipele de televiziune, difuzare și post-producție!

15.6-inch Full HD LCD

La ATEM156S-CO adoptă un 15.6-inch LCD, cu rezoluție înaltă 1920x1080, reproducerea exactă a culorilor, ofera naturale și imagini clare; 800:1 raport de contrast, 170° unghi larg de vizualizare, vă permite să vedeți în mod clar nu contează, puteți monitoriza de la care unghiul.

Portabil Aluminiu Aviației Caz

Alegerea ideala pentru filmare fotografiere

Timpul și Costurile sunt importante pentru echipele de filmare.Acest lucru devine mai evident dacă sunt frecvente schimbările de scenă, în timpul stabilit de producție.La ATEM156S-CO oferă o aviației carcasă din aluminiu, are caracteristicile de praf-dovada, rezistent la apa, rezistenta la temperaturi ridicate și rezistență la coroziune și așa mai departe.Este potrivit pentru aplicarea în medii diferite, și oferă o siguranță de protecție pentru monitor.

Rapid Demontați și de a Asambla, Fără Instrumente Necesare

Inovatoare combinate proiectare structura poate finaliza rapid de demontare și instalare a monitorului, și ușor de a face monitoriza utilizarea atât în interior, cât și în aer liber.Mâner Confortabil

Mâner cu dimensiuni moderate și confortabil să dețină , scuti în mod eficient greutatea purtătoare de sentiment provocat de mișcarea de dispozitiv, ușor de transportat.

Formă De Fluture Frumos De Blocare

Atât în cazul link-uri și capacele frontale și din spate sunt adopte formă de fluture frumos încuietori,durabil și bine cautati.

O Reproducere Precisă A Culorilor

Utilizarea Rec.709 culoare standard

O reproducere precisă a culorilor este una dintre cele mai importante indicatori pentru măsurarea monitoare profesionale.ATEM156S-CO built-in 3D-LUT, adoptă profesionale Rec.709 HD culoare standard, și utilizează culoarea de calibrare tehnologie, cu un instrument profesional de calibrare în fabrică pentru a asigura coerența de reproducere a culorilor de fiecare monitor.

Flexibilă și Intuitivă de Operare Buton

Atunci când sunteți ocupat la scena de fotografiere, aveți nevoie pentru a fi capabil de a controla cu ușurință echipamente, și ATEM156S-CO poate satisface nevoile dumneavoastra.Se poate comuta între un singur buton de surse, comenzi rapide personalizate, rapid și regla luminozitatea, contrast, volum, etc. pentru a face mai ușor de fotografiere.Iluminarea butonului de design face mai ușor pentru tine de a distinge curentă a semnalului de intrare și taste de comenzi rapide de folosit, ușor de utilizat chiar și în slab luminat studio sau medii în aer liber.

4X3G-SDI Intrări și Ieșire

Perfect SDI monitorizare

ATEM156S-CO monitoare sunt alegeri perfecte pentru a adăuga SDI monitorizare oriunde aveți nevoie de ea.Acesta este dotat cu 4x3G-SDI intrări și ieșiri, potrivit pentru multicamera fotografiere în echipă, și monitorizarea simultană de către mai multe persoane.În plus, de asemenea, cu o intrare HDMI, RS485, GPI interfață de control, satisface nevoile diferite.

Mai Multe Opțiuni De Alimentare

De lungă durată Puterea de Fotografiere

Monitorul oferă DC 12V/2A~3A putere, conector XLR și Sony V-a monta placa de baterie pentru opțiuni.

Notă: bateria placa default se V-a monta Placa, clientul poate alege Panasonic Anton Placa pentru opțional.

Profesionale Pe Set De Instrumente De Monitorizare

Precis de focus si o monitorizare eficientă

Monitorul oferă o serie profesionale auxiliare, instrumente de monitorizare, cum ar fi de undă, 3D-LUT, ajungând filtru, histograma, vectorscope, audio metru, codul de timp, anamorfic modul, etc. Toate funcțiile pot ușor pentru a selecta și opera din meniu, de asemenea, puteți seta butonul de comenzi rapide sau prin GPI control.Îmbunătăți în mod eficient eficiența de pe site-ul de fotografiere și de post-producție.

3D LUT, Recrea Filmul Pare

Suportă până la sarcină 36 personalizate LUTs

3D-LUT este o masa pentru căutarea rapidă și ieșire specifice de culoare data.By încărcare diferite 3D-LUT tabele, se poate rapid recombina ton de culoare pentru a forma diferite stiluri de culoare.Built-in DE 4-jurnal de LUT , de asemenea, puteți încărca personalizate .cub de fișiere prin USB flash disk (de până la sarcină 36).

HDR Monitorizare

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține

Suporta HDR (high dynamic range) de monitorizare, pentru o claritate incredibilă și detalii, creșterea în mod eficient calitatea generală a imaginii.Când HDR este activată, puteți selecta Gamma și Gama corespunzătoare de la compania Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Bolex, ROSU, ARRI.

Tag-uri: multi camera de difuzare transporta pe

  • Rezoluție - 1920x1080 pixeli
  • Intrare - 4xSDI, HDMI, RS485, gpi
  • Unitatea de dimensiune - 372Lx262Hx28.4D (mm) (W/O carcasă din aluminiu)
  • Consumul de energie - ≤21W
  • Ecran de afișare - 15.6
  • Sprijinirea Limba - Japoneze, Franceză, Germană, Rusă, Engleză
  • Adâncime de culoare - 16.7 M culori (8 biți)
  • Temperatura de depozitare - -20℃ la +60℃
  • Numărul De Model - ATEM156S-CO
  • Temperatura de lucru - 0℃ la +50℃
  • Unghi De Vizualizare - 85°/85°(L/R) 85°/85°(U/D)
  • Cerere - pentru ATEM mini Switcher
  • Ieșire Audio - Stereo de 3,5 mm pentru Căști
  • Contrast - 800
  • Ieșire - 4xSDI, RS485
  • Tip Ecran - LCD Ecran IPS
  • Luminozitate - 200cd/m2
  • pixel pitch - 0.17925 (H) x 0.17925 (V) mm
  • Raportul De Aspect - 16
  • Iluminare din spate - LED
  • Greutate Unitate - 1.81 kg (w/o carcasă din aluminiu)
  • Origine - China Continentală
  • Tensiune de intrare - DC12

Rating

Scrie Un Comentariu