Cap de minge 6KG 13.2 lb Încărcare din Aliaj de Aluminiu Durabil Reglarea Precisă Trepied Cap de Minge cu 3/8in Fir de Montare pentru Telescop

  • 116.71lei
  • 216.11lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Adepți

Dacă vă place noastră de produse și servicii care te fac impresionant ,vă rugăm să faceți clic și urmați devenit urmașii noștri ,vor exista unele counpons sau discount, mai ales pentru urmașii noștri, atunci când comandați din nou în magazinul nostru.

Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre și vă doresc o plăcută de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și noi suntem mereu aici cu tine.

Mingea cu Capul 360 de Grade, Panoramice din Aliaj de Aluminiu 6KG 13.2 lb Încărca cu Universal Quick Release plate 3/8in Filet Montare Cap Trepied

Caracteristică: 1. 360 de GRADE, PANORAMICE: Echipat cu un 360 de grade, panoramice de bază și o omnidirectional cap de minge, acest cap trepied permite o vedere panoramică de până la 720 de grade, făcându-l ușor pentru a trage fotografii panoramice.

2. BINE CIRCULAȚIE: mijlocul mingea corpul este corect prelucrate pentru a asigura o amendă de circulație, în timp ce design ergonomic amortizare reglaj fin buton permite atât grosier ajustarea și reglarea precisă, asigurând compacte, fiabile și sigure de fotografiere.

3. NIVEL de PRECISĂ: Cu un înalt nivel de precizie și unghiul de scară, puteți înregistra cu ușurință unghiul de fotografiere al camerei, făcând experiența de fotografiere mai mult efort.

4. UNIVERSAL de ELIBERARE RAPIDĂ PLACĂ: Compatibil cu diverse camere digitale, quick release plate dispune de un non-alunecare de cauciuc pad, care îmbunătățește rezistența cu corpul camerei, oferind protecție și oferind o mai mare gama de reglare.

5. 3/8IN FIR de MONTARE: partea De jos este conceput cu un 3/8in filet de montare, care poate fi instalat pe un trepied sau alte dispozitive de interfață corespunzătoare pentru utilizare versatil opțiuni.

6. DURABIL ȘI ROBUST: Fabricat din material de aliaj de aluminiu și CNC integrat de turnare, acest cap de minge este extrem de greu, cu o puternică încărcătură poartă de performanță și durată de viață mai lungă.

Caietul de sarcini: Tip de Element: cap de Minge

Material: aliaj de Aluminiu, cauciuc

Greutate: Aprox. 268g / 9.5 oz

Capacitatea de incarcare: 6KG / 13.2 lb

Jos Filet: 3/8in fir muntele

Orizontala Rotativ Unghi: 360 de grade

Lista de pachete: 1 x Cap de Minge

1 x Sac de Depozitare

Despre Plata

  • Nume De Brand - CREZI
  • Origine - China Continentală
  • Material - Aluminiu

Rating

Scrie Un Comentariu