Camera IP A9 Wifi Camera Camera de Supraveghere Wireless Remote Monitor Wireless camere Video de Supraveghere Video

  • 42.43lei
  • 73.14lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

A9 HD 1080P camera IP de securitate, control de la distanță viziune de noapte de detectare mobile de supraveghere video camera wifi ascuns den camera

Detalii produs

APP platforma: HDWiFiCamPro format video: AVI rezolutie video: 0.5 Lux rata de cadre: 25fps unghi de Vizualizare: 150 grad de detectare a mișcării camera de la distanță: 6 metri direct de baterie timp de lucru: 1 oră format de compresie : H. 264 inregistrare interval: 5 metri patrati capacitate de stocare: până la 128G sistem de Sprijin: Android / IOS consum de energie: 240MA / 3.7 V software-ul de redare: PLMV strat / SMP strat de detectare a mișcării : Suport interfata: Micro USB 5PIN tensiune de încărcare: DC-5V-dimensiune: 4.5 * 4 * 2 CM

CARACTERISTICI

- 1080P Full Aduce O Experiență Diferită.Aceasta camera IP wireless vă permite să vizualizați în timp real ceea ce se întâmplă în casa ta sau la birou, chiar în timp ce ești plecat într-o vacanță sau o scurta calatorie de afaceri.De vedere la distanță pot fi accesate prin intermediul - - - APP folosind iOS și Android smartphone-uri.

- Aceasta camera IP wireless poate lucra pe WiFi (2.4 GHz WiFi numai) sau Nu WiFi.Atunci când funcționează pe WiFi, se introduce un card Micro SD (cardul SD nu include) și porniți, aparat de fotografiat, de înregistrare și salvează fișiere video de pe cardul SD (cardul SD nu include).

- Noapte & mișcare de detectare și de alarmă împinge, aceste funcții sunt baza pentru acest interior camera de securitate.Nu numai că puteți vedea lucrurile în întuneric, dar, de asemenea, captura pe cineva care este în mișcare în cameră.

- Acest mic camera de baie are un built-in magnet, se poate lucra bine cu orice materiale de fier, plasa cu ușurință oriunde.Acest mic aparat de fotografiat cu un rigid cablu de încărcare și de bază, atunci când încărcarea în timp ce înregistrați, puteți roti manual de înregistrare unghi de 360 de grade.

Pachet:

1 * camera(built-in Baterie)

1 * suport

1 * șarpe conducte

1* opțiunea de Card SD

Despre Livrare Directă:

1. Accepta picătură de transport maritim, și nu vom pune facturi, codurile QR, promoții în mări, astfel încât nu vă faceți griji, cumpara-l, nu vom face nimic bun pentru tine.

2. Va garantam fiecare dispozitiv este testat strict înainte de transportat, astfel încât toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate inainte de trimis.

Vă mulțumesc foarte mult!!!

1 Pasul 1: Apăsați o dată tasta "on/off" (albastru Clipește),

Pasul 2: Apăsați Lung "Modul (Luminează Intermitent)

2 asigurați-telefoane este de a conecta camera hotspot"BCCQ+"

3 faceți Clic pe"AP"puteți vedea vedio prin camera va hotspot

4 Face telefonul să se conecteze casa ta, semnal wifi

5 deschideți aplicația pentru a faceți clic pe"Adăugare Dispozitiv"

6 introduceți casa ta parola wifi pentru a faceți clic pe"pasul următor"

7 faceți Clic pe "conectați-vă la dispozitiv hotspot"

8 deschideți telefonul wifi listă, pentru a conecta camera hotspot din nou"

9 Înapoi la aplicația din nou, faceți clic pe "done" va face aparatul de fotografiat cu wi-fi de acasă

Magazinul Nostru Sprijin Dropshipping.și puteți să fiți siguri de a plasa comanda de la noi,ne-am

nu pune orice firma noastra de informații sau factura in pachet.

După-vânzare de servicii:.

1.Perioada de garanție:Doi ani.

2.Vă rugăm să căzut liber să ne contactați dacă produsul dumneavoastră au unele probleme de calitate,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Garanție

1. Normmly vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Eletmodvaltas.ro.

2. Toate elementele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Întoarcerea poștale ar trebui să fie plătite de către client.

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Returnare Și Rambursare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original.

Taxe Vamale

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și /sau datoria față de țara lor.De Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul element atunci când ordinul este morn mult de 150 de UE dolar.Vanzatorul nu a vrut să plătească pentru Orice Taxe,Taxe,taxe la Import.Cumpărători, vă rog, în mod conștient și îndeplinească obligația de plată a taxei și personalizate sclearance.

Feedback-ul

1.Noi va oferim cele mai bune produse și servicii pentru tine.Chiar sper că ești foarte bucuros atunci când a primit pachetul nostru!

2.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă până când sunteți mulțumit cu achiziția dvs. la noi!Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și încredere!

Transport

  • Suport De Înaltă Definiție - 1080P (Full-HD)
  • Card De Memorie De Tip - Card SD
  • Nume De Brand - LEVCOECAM
  • Pachet - Da
  • Origine - China Continentală
  • Tehnologia Senzorilor - CMOS
  • Tip - Mini
  • Built-in Memorie de Dimensiune - non

Rating

Scrie Un Comentariu