prin DHL sau EMS 100 de bucăți A2W Miracast Dongle-ul TV DLAN Airplay EZCast Compatibil HDMI WIFI

  • 10 331.03lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

prin DHL sau EMS 100 de bucăți A2W Miracast Dongle-ul TV DLAN Airplay EZCast Compatibil HDMI WIFI

Element Descriere A2W este cea mai inovatoare cast dongle-ul de partajare de streaming media, prin intermediul conexiunii Wifi, interfata de operare de telefon inteligent, tabletă, PC-ul poate fi reflectat la mare ecran HDTV, pentru a obține cele mai bune funcția DLNA.A2W ar putea pune toate dvs. de fotografii, muzică, film și 3D MSG de pe telefonul tău inteligent pe HDTV.Dispozitive Acceptate: 1.Apple:iPhone/iPad 2.Samsung:galaxy S3/S4/Note2/Note3,galaxy Tab 3.Sony:Z Seria 4.LG:Optimus G 6.Alt telefon Notă: funcția Miracast nu poate fi compatibil cu produsele care fără HDCP TX/RX certificatul de Fiecare A2W Telefon Cast Dongle-a integrat HDCP TX și HDCP RX-cheie, care asigura A2W pentru a fi compatibil cu miracast funcție de fiecare marca de telefon mobil si tableta.Funcția Principală: 1. EZAir: La EZAir funcție de A2W este similar cu funcția Airplay de la Apple, ai putea arunca filme, fotografii, muzica de la tine iPhone, iPad, sau iPod touch pentru HDTV cu ecran mare în întregime. 2. EZCast EZCast funcție de A2W, permite streaming media de pe calculator sau alte echipamente fiind exprimate prin wifi pe TV.Include streaming media, cum ar fi Muzica, Fotografii, TXT etc..Utilizatorii, de asemenea, ar putea oglindă conținutul online pe Chrome pentru HDTV, mai de pe Youtube, Netflex, Youku, Sohu, etc.. 3. Miracast Miracast funcție de A2W, permite utilizatorilor oglindă întreaga interfață de Telefon mobil, Tableta sau Laptop-ul pe HDTV cu ecran mare.Atunci când joci 3D MSG(Senzor de Mișcare Joc), ai putea folosi tableta ca jocul sub control, și se bucure de ea cu ecran mare de TELEVIZOR. 4. DLNA DLNA funcție de A2W, suport utilizatori, partajarea de muzică, fotografii și video de pe dispozitivul personal, ca laptop, camera foto, aparat portabil, telefon mobil, cu prietenii prin conexiune wi-fi la TV.Mai mult schimbul de celebrul site-ul video online, cum ar fi Tencent, Sohu, PPTV etc..Susținută de Sistemul de Operare 1. Android sistem de OPERARE:Android4.0 sau mai sus 2. IOS sistem de OPERARE:IOS6 sau mai sus 3. MAC OS:Mac10.7 4. WINDOWS XP, /7/8/8.1 Plug-and-play a Obține a început în 3 pași simpli: conectați-l la orice HDTV, Descărcați APP Ezcast la stmart dispozitiv.conectați-l la internet wi-fi, apoi trimite clipuri video și mai mult de la smartphone-ul, tableta sau laptop-ul la TELEVIZOR cu o apasare de buton Pachetul Inclus: 1xWifi display receptor 1 x pachet de vânzare cu Amănuntul cutie

După locul de comandă : Daca produsul are mai multe culori sau mai multe caietul de sarcini, vă rugăm să-i spuneți vânzătorului ceea ce ai nevoie, în caz contrar acesta va fi decis de către vânzător considerare Calitatea Garanție : Un an Garantie(nu inclusiv componente).Articolele pot fi returnate pentru reparații în termen de 1 an de la data la care ați primi marfa.Cumpărătorul este responsabil pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și de asigurări.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a reveni.dacă întâlnesc ambalarea distrus,(odată ce ați primi bunuri.dacă găsesc bunurile rupt ,vă rugăm să contactați cu compania expres, pentru Prima Dată.și de a lua "marfa rupt dovada ducuments" și " problemă de număr,atunci se poate obține despăgubiri de la compania expres ,între timp,de a te trimite înapoi elementul rupt înapoi prin poștă, nu se va schimba, noi sau reparații,voi plăti pentru taxa de returnare ) orice problemă,vă rugăm să trimiteți înapoi prin poștă,nu-i estima valoarea de compensare

Feedback-ul : Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi.Feedback-ul negativ sau scăzut DSR nu rezolva orice probleme de fond al sistemului.Dacă aveți o problemă, vă Rugăm să ne Contactați prin e-mail în primul rând și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp.Vom încerca să răspundă cât mai curând posibil, și suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

contactați-ne : Pentru unii factori necontrolabili, elementul poate fi deteriorat în timpul transportului.Dacă primiți un element rupt, vă Rugăm să ne Contactați în primul rând, vom investiga și înlocuiți-o, dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail.Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin.Vă rugăm să includeți numărul de articol sau numărul de ordine în toate comunicările.

Detalii de transport maritim :

1. Transport gratuit element(e) vor fi expediate prin HK Post.Noi oferim de urmărire Nr.pentru elementele de transport gratuit.HK post timpul de livrare este de 10-20 de zile, dar aproximativ 0,5% coletele expediate prin sinapore post ar putea fi pierdut pe drum.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, nu?t primiți elementul(e) în 30 de zile.

2.Taxa de transport încărcat element(e) vor fi expediate prin EMS, UPS, DHL sau GDA.Timpul de livrare este de 3-7 zile pentru cele mai multe țări.

3.Dacă ați cumpărat mai mult de 1 articol de la noi, vă rugăm să contactați cu noi pentru combine shipping discount.

Tag-uri: Miracast

  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - stictech
  • Greutate - 0.201
  • Tip De Element - TV Stick
  • eticheta - 10009861
  • Numărul De Model - 10009861
  • Locul de Origine - Guangdong, China(continentală)
  • Control De La Distanță - Nu Sunt Incluse

Rating

Scrie Un Comentariu