2022 upgrade 10W*2 Capota 1969 Aur Sigilate 2N3055 Clasa a Amplificator de Putere Electronică Filtru Versiunea 4 Semnal de Intrare de Comutare

  • 1 074.11lei
  • 1 263.67lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Capota 1969 Clasa Mica Un Amplificator

Versiunea 1: carcasă panou cu un singur semnal de intrare are un singur comutator de putere în mijlocul panoului, nici butonul de volum si comutator buton, 1 set de RCA pe panoul din spate, și două seturi de boxe posturi cu caracter obligatoriu.

Versiunea 2: Patru grupuri de semnal de intrare de comutare funcția

Descriere Produs

HOOD1969 este un joc clasic de clasă-Un amplificator de putere.Detaliile redate de muzica sunt la locul lor, și viteza și puterea sunt excelente.

hood1969 Clasa O ieșire de sunet de calitate este foarte bun, poate de ieșire de la 8 la 10W Clasa a, putere, sunetul este cald si echilibrat, natural.De joasă frecvență sări puterea de rezoluție sunt foarte bune.

Toate componentele acestui produs sunt originale, modest și curat în calitate; utilizarea de înaltă calitate piese de schimb originale nu este doar o garanție de siguranță și calitate, durată lungă de viață, dar, de asemenea, o puternică garanție că performanța reală poate ajunge la obiectivul de design.Exercitarea de prima-clasa de calitate este consecventă scopul.Cabluri aspectul întregului circuit este destul de riguroasă și rezonabil, și în general PCB cabluri adoptă un punct de împământare metodă.Amplificator de putere funcționează în mod stabil și fiabil, și adoptă un expuse în formă de aripă radiator.Sunetul este frumos și rotund, și câmpul de sunet este mare (folosind efectul de înaltă tensiune).Puternic stereo sens, stabil și puternic de frecvență joasă, excelent semnal-zgomot, interval dinamic larg; detalii clare, excelent răspuns tranzitoriu, se pot ocupa de toate tipurile de muzică cu ușurință, și are o performanță foarte bună în casa mediul de redare.

Cabluri de întreaga mașină este simplu și frumos, terminalele sunt ferme și de încredere, și acesta are un stil de fabrica masina.

M de materialele de configurare:

★Dimensiuni externe de sasiu: 430MM*305MM*100MM (cu excepția butonului terminal și dimensiune)

★Greutate: 9 KG

★Putere: 10W+10W

★De lucru tensiune: AC220V

★PCB: PCB este făcut de 1,6 mm grosime pe o singură față a materialului, 2.0 oz cupru grosime, și plin de tinichea procesul de pulverizare.Pot fi prelucrate prin rulare tin în locul unde mare de curent trece pe bord pentru a asigura o bună trece performanța de mari și curenți mici.

★Principalele tub de alimentare: 6 piese de demontat Motorola aur seal 2N3055

★Tuburi de amplificare: 4 Fairchild TIP41C amplificator de tensiune tuburi

★Transformator: 300W 26VX2 5.5 pur sârmă de cupru transformator, importate Japoneză miez de fier, auto-produse de compania noastra, de asigurare a calității, și putere suficientă marjă. (AC26V este rectificat și re-abilitat să DC32V, iar efectul de înaltă tensiune este mai mare decât cea de joasă tensiune în dynamic range).

★Filtru Condensator: Nou Japonia Chimice Negru King Kong 10000UF/50V X4 (două pe fiecare canal, fiecare canal adoptă 15A punte redresoare independente, punte redresoare cu radiator, mult mai fiabile de lucru)

★Condensator de cuplare: germană ERO și suedeză RIFA cuplare.

★Condensator de ieșire: Rubycon 6800UFX2 constituie un non-polar de ieșire. (Nu contează cât de luxos utilizați un pol axial supliment, comparativ cu nici un junk brand de Promisiune, axial este imediat inferior, iar performanța este neglijent la frecvențe joase.)

★Rezistor: Zhongshan producția locală Chiyu brand cupru picior metal-film 1% precizie condensatoare. (Nu există nici DALE rezistor în magazinul nostru, vă rugăm să nu consulte.)

★Potențiometru: Taiwan originale ALFA B100K potențiometru.

★Conectori de ieșire: Cupru placat cu aur.

★Selecție de intrare: Cu intrare comutator de selecție, trupa switch-ul poate comuta semnale de intrare (patru intrări sunt CD, DVD, AUX, PC), cu ajutorul releului de comutare, de comutare de circuit este optimizat, și nu va genera interferențe electromagnetice și provoca zgomot.

Această mașină este o pură HIFI de tip a, Clasa a, 10W, puterea nu este mare, și la fel ca amplificator tub, se subliniază numai gust de muzică.Este necesar să se ia în considerare și alte high-amplificatoare de putere în magazinul nostru.Pentru că HD1969 are un condensator blocarea DC de ieșire, nu este nevoie pentru a configura un corn circuit de protecție.Este normal să aibă un impact ușor sunet în timpul procesului de schimbare.

Standard 430MM aluminiu + fier amplificator de putere șasiu (fier este mai eficient in izolarea interferențe electromagnetice decât aluminiul, și a interferențelor electromagnetice este mult mai gravă în cazul Clasei Un curent mare, deci acest magazin nu utilizează toate cutii de aluminiu, care este, de asemenea, folosit de cele mai fabrica masini.Unul dintre motivele pentru toți-aluminiu caz)

Semnal stânga comutator buton, mijloc de putere buton, butonul de volum.

Structura întregului aparat subliniază simetrie. 300W full-power pure sârmă de cupru de alimentare bovine, omorând mici masini, de asemenea, nevoie pentru a utiliza vite mari cornute, aceasta este punctul central de a face O Clasa de masini, la costuri mari de Clasa a masini este de a investi în alimentarea cu energie electrică.Prin urmare, magazinul nostru special selectate mare flux magnetic 0.27 MM grosime silicon tablă de oțel importate din Japonia la vânt transformator pentru această mașină.Fractura de banda de oțel este mai mică decât 5 (de obicei, aproximativ 10), și nu va fi nici colibri și vibrații de gunoi de vaci. , acesta este doar un pic cald, după mai mult de 5 ore de boot.

Tag-uri: upgrade

  • Nume De Brand - GZLOZONE
  • Pachet - Da
  • Numărul De Model - 1969
  • Origine - China Continentală
  • Canale - 2 (2.0)
  • Putere Maximă Per Canal - 10W

Rating

Scrie Un Comentariu