Wireless Masina Electrica de Slefuit si Ceara Kit Set de Trei Piese cu Flexibil Reutilizabile Bureți pentru o analiză Detaliată Curat

  • 409.17lei
  • 601.70lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Burete de lustruit kit.Poate fi îndoit, spălate și refolosite.Adecvate pentru lustruirea dur și zona de mic, poate fi folosit in înguste sau subtile locuri

Lustruit con este perfect pentru introducerea înguste, greu accesibile zone.Acesta vă oferă o adânc, ca într-o oglindă luciu într-un timp mai scurt.

Moale și delicat, nu vor fi vopsite, și nu va fi ușor deformat.

De culori diferite bureți au diferite moliciune, puteți schimba cu ușurință burete,și pot fi spălate cu apă curată și se usucă în mod natural după utilizarea.

Viteza este stabil și de înaltă eficiență.Rezistente la uzură și anti-arunca, mult timp de utilizare, pot înlocui rapid burete.

Caietul de sarcini:

Vafe Spuma Tampon de Lustruire: Acest pan este folosit pentru glazura.Ceara cu un val placă în primul rând, și de a aplica ceara pentru puncte.

Plat Spumă Pad: în principal folosit pentru masina de ceara.După utilizarea val de disc, utilizați disc plat pentru a continua ceara, până când ceara se intinde uniform.

Lustruire Lână Pad: atunci Când scoateți și ceară de lustruire, prima utilizare burete disc să ceară uniform, apoi se usucă ceara auto, și în cele din urmă de a folosi lustruire disc pentru a poloneză în forma lui secvență.

Dimensiuni:125mm/4.92 inch

Material:Burete

Culoare:Negru,Alb

Pachetul Include:

1X Vafe Lustruire Spumă Pad

1X Plat Spumă Pad

1X Lustruire Lână Pad

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu