2X Gradina Furtun de Incendiu Stil Duza Nozzel de Înaltă Presiune Pulverizator Puternic Pulverizare

  • 76.92lei
  • 139.87lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Multi-Scop: Seceta busting mare debit duză este un mare plus pentru scule.Perfect pentru udare peluze și grădini, putere de spalat masina, zdrobitoare punte, patio și mult mai mult.

Premium Duza: furtunul duzei este fabricat din materiale de calitate mai mare cu nr de piese din plastic să se rupă sau să se uzeze.Garantat nu să se scurgă.Bucurați-vă de mulți ani de probleme gratuit serviceErgonomic.

Design:Proiectat pentru a preveni încheietura mâinii și brațului oboseala.Soft comfort grip previne alunecarea.Nu e nici un trăgaci pentru a trage, și este suficient de mic pentru a se potrivi confortabil în mână.

Reglabil de Control al Fluxului: Ai controlul total al fluxului de model, de la un păgân con pentru plante de gradina, cu un puternic volum mare jet de spray-uri pentru spalatorie auto, puteți obține întotdeauna dreptul de fluxul de model pentru sarcina la îndemână.

De mare Volum: Oferă până la 10 X mai mult volum de apă decât un standard duze care în efect Economisi timp și de a produce rezultate mai bune.Alegere excelenta pentru aplicatii Comerciale si Industriale.

Apa Montaj: 3/4inch-11.5 NH

Reglabil Model De Pulverizare: Da

Mâner Material: Cauciuc

Debitul De Apă De Control: Răsuciți Duza

Material:plastic

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

2 * duza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu