Practic Difuzor Portabil Viata Lunga a Bateriei Suport TF Card de Sunet Cutie Cadou Perfect

  • 98.82lei
  • 152.02lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Informații Importante

Material:ABS

Dimensiune Pachet:

10 cm x 8.9 cm x 6cm/3.94" x 3.5" x 2.36"(Aprox.)

Privire de ansamblu:

Acest difuzor wireless este multifunctional si practic, deoarece se poate servi, de asemenea, ca o reglabile și moale lampă de noapte.Acest difuzor wireless caracteristici baterie de mare capacitate, astfel încât acesta dispune de mult timp de așteptare.

HiFi, tare și sunet surround efect de sunet, precum și HD-compatibil experiență de asteptare de acest difuzor wireless este susținută prin Bluetooth-compatible5.0 cip.

Este construit din material ABS.Folosind desene animate spațiu formă de pisică, acest difuzor wireless este alegere bună pentru a fi prezentată la prieteni ca un cadou.

Lungimea acestui produs este de 10 cm, lățimea este de 8,9 cm și înălțimea de 6 cm.

Acest difuzor wireless este potrivit pentru casa, masina, birou și în aer liber.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Caietul de sarcini:

Compatibil Bluetooth Versiune: 5.0 Distanta de transmisie: 10m Tensiunea de încărcare: 5V Răspuns în frecvență Gama: 20HZ-20000HZ Putere Mod de Alimentare: Built-in Baterie Capacitate baterie: 1500mAh(Inclus) Timp de joc: 8H Modul de joc: TF Card, Bluetooth-compatibil Caracteristici: de Înaltă Fidelitate, Subwoofer, HD-compatibil Asteptare

Pachetul De Conținut:

1 x Difuzor fără Fir

  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil - Echipamente Audio Profesionale
  • Origine - China Continentală
  • Pachet - Pachet 1

Rating

Scrie Un Comentariu