Kim MiDi Stoc en-Gros pentru Module de Memorie DDR4 16GB 2666mhz RAM Desktop Pentru Componente de Calculator Accesorii

  • 956.20lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Prietene, bine ai venit la magazinul nostru.Dacă aveți nevoie de alte modele de acest produs, vă rugăm să contactați-mă whatsapp+ 8618873307725. Voi trimite link produs pentru tine de a cumpăra!Produse Descrierea Produsului Paramenters Nume de Brand Kim MiDi Aplicație Desktop Frecvență 2666MHZ Numărul de Model 4GB/8GB/16GB PC4-2666 Capacitate 16GB Garantie 3 Ani Livrare timp de 15 zile Produse Statutul de Stoc de Tip DDR4 Transport DHL, EMS, UPS, FEDEX Expeditor Plată TT.Paypal.Western Union Aprovizionare Vot 1.2 V Locul de Origine China Portul Guangzhou Memorie Caslatency 17-17-17-39 Dimensiune 133.36*33mm Particule de Încapsulare FBGA Produse Descriere Companie de Profil sediul Guangzhou Guangsu Companie de Tehnologie este în Guangzhou.Încă de la înființarea companiei s-a concentrat pe modul memorie ram.Garantam calitatea produselor și vom inova continuu produs nou .În plus,noi oferim personalizate și diversificate servicii pentru client.Compania noastra (Kimidi)au făcut deja profesional de depozitare de peste 20 de ani.Treaba noastră este să acopere la nivel național și în străinătate.Ne-am construit relații de cooperare strategică cu multe upster și mijloc de companii.

Compania noastră are experiență în zona de depozitare de peste 20 de ani, care acoperă atât China, cât și în străinătate.Ne-am construit strategic relație de cooperare cu multe companii din amonte care l-au atins "win-win de cooperare" și "beneficiu reciproc" .

Am control de la sursa pentru a asigurați-vă strict de calitate și stabilitate.Fiecare produs este strict testat prin mai multe procese.Toate produsele sunt selectly realizate din componente de înaltă calitate și regulat grannules.

Prin urmare, durabilitatea și compatibilitatea produsului sunt garantate pe deplin.

În plus,vom folosi special negru PCB bord, care este de șase-strat de cablare, astfel încât se poate evita în mod eficient interne circuit

interferențe, pentru a îmbunătăți dovedi compatibilitatea bine și a vă asigura că produsul seadibility și de viață mai lungă.Noastre de afaceri includ întreprindere de memorie,centru de înregistrări de memorie, control industrial memorie, embeddedd memorie, eletronic sprorts cinstea,consum de memorie și așa mai departe.

Depindem de newlly de Cercetare și Dezvoltare de tehnologie ,puternic lanț de aprovizionare și de standardizare management.În cele din urmă formă de produs de design,Cercetare și Dezvoltare,producție și post-vânzare de înaltă-servicii eficiente systerm.Produsul Procesului de Certificari Produs ambalare Transport FAQ 1.Cum pot obține prețul? -Noi, de obicei, citat în termen de 24 de ore după ce vom primi cererea dvs.(cu Excepția week-end și de sărbători).

-Dacă sunteți foarte urgent pentru a obține prețul, vă rugăm să ne e-mail sau să ne contactați în alte moduri, astfel încât să putem oferi un citat.

2. Pot cumpăra probe plasarea de comenzi? -Da.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3.Ce este timpul de plumb? -Depinde de cantitatea de comandă și sezonul de comandă.

-De obicei, putem livra în termen de 7-15 zile pentru cantități mici, și aproximativ 30 de zile pentru cantități mari.

4.Care este termenul de plată? -T/T,Western Union,MoneyGram,și Paypal.Acest lucru este negociabil.

5.Ce este metoda de transport maritim? -Ar putea fi transportate pe mare,prin aer sau prin express(EMS,UPS,DHL,TNT,FEDEX și ect).Vă rugăm să confirmați cu noi înainte de a plasa comenzi.

6.Cum a face tu a face noastre de afaceri pe termen lung și de o relație bună? -1. Ne ținem de bună calitate și preț competitiv pentru a asigura clienții noștri beneficiază ;

-2. Noi respectam fiecare client ca pe un prieten și am sincer de a face afaceri și de a face prieteni cu ei,indiferent de unde vin de la.

Tag-uri: midi stoc en-gros modul de memorie

  • Origine - China Continentală
  • Frecvența - 2666MHz, 2666MHz
  • Timpul de livrare - 15 ZILE
  • Privat Mucegai - Da
  • Numărul De Model - 4GB/8GB/16GB PC4-2666, 4GB/8GB/16GB PC4-2666
  • Garanție - 3 ani
  • Aprovizionare Vot - 1.2 v
  • Cerere - Desktop, Desktop
  • Capacitate - 16GB
  • Nume De Brand - Vieruodis, Kim MiDi
  • Tip - DDR4, DDR4
  • Particule De Încapsulare - fbga
  • Locul de Origine - Guangdong, China
  • Produse De Stare - Stoc, Stoc

Rating

Scrie Un Comentariu