Masina Acustice, Termice Sunet Antifonul Mat Rezistent La Apa Praf De Zgomot, Izolare Fonica Capota Izolare Izolare Pentru Hota De Perete

  • 21.00lei
  • 42.00lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

1. Sunet puternic de izolare și absorbție de performanță, izolație termică, reducând consumul de energie cu performanță puternică de izolare termică.

2. Puternic de auto-vâscos de performanță.

Caietul de sarcini:

Dimensiune și Greutate:

Grosime: 200*50*1 cm|78.74*19.68*0.39 cm; Greutate: aproximativ 500g

Sau

Subțire: 200*50*0.5 cm|78.74*19.68*0.19 cm; Greutate: aproximativ 450g

Material: aluminiu fibra + toba bumbac

Lista de produse:

1* Auto De Sunet Antifonul

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Reduce Transmiterea Zgomotului】Auto de Sunet Antifonul ajută la menținerea unui mediu liniștit în mașină, deoarece reduce transmiterea de drum anvelope de zgomot și zgomotul vântului în interiorul vehiculului, îmbunătățind astfel confortul de conducere.

2.【Eficiente Parasolar】Mașină de Izolare fonica Mat, cu excelentă performanță de izolare termică, poate în mod eficient umbră la soare și blocul de căldură, asigurând masina ta rămâne rece în timpul verii.

3.【De Material de bună Calitate】 - a Făcut de înaltă calitate din aluminiu si fibra de absorbție a sunetului de bumbac, Automobile de Izolare Termică este ușor, rezistent la apa, praf și durabile.

4.【Instalare rapidă】Sunet Antifonul pentru Autoturisme are o auto-adeziv suport, care este ușor de tăiat și de folosit.Acesta nu este doar rezistent la apa si praf, dar, de asemenea, are aderență puternică.

5.【Gamă largă de Aplicații】Căldură Scut Auto poate fi folosit pentru usi, acoperisuri, podele, hote, compartimentele motoarelor, firewall-uri, șasiu, trunchiuri, portbagaj, capace, etc.

  • Origine - China Continentală
  • Plasarea - Perete Interior
  • Material - Spuma De Cauciuc
  • Tip - Banda De Izolare Fonica

Rating

Scrie Un Comentariu