Fereastra Breaker Centura Cutter Sparge Geamul Mașinii Instrument Mini Masina Ciocan De Siguranță Centura De Siguranță Cutter Ciocan De Siguranță Pentru Vehicule Utilitare

  • 40.28lei
  • 80.55lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Un capăt este o centură de siguranță cutter pentru tăierea centurile de siguranță, iar celălalt capăt este un robust ciocan de siguranță fereastră breaker.

Fereastra Întrerupătorul Centurii de siguranță Cutter vă ajută să scape de o scufundare, răsturnat, s-a prăbușit, sau masina de ardere.

Caracteristici:

1. Masina ciocan de siguranță și centura de tăiere 2-în-1 de design.

2. Pen-tip gravity design, dotate cu tungsten din oțel cuie, nu sunt afectate de presiunea apei.

3. În formă de U de deschidere cutter este ascuțit și nu se taie mâinile.

4. Cu suport si curea pentru transport ușor și instalare.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Ciocan De Siguranță Și Centura De Siguranță Cutter

Material: aliaj de aluminiu + oțel de tungsten + otel inoxidabil + PC + ABS

Culoare: negru, argintiu

Dimensiune: aproximativ 100*20mm/3.94*0.79 inch

Lista De Pachete:

1*Masina Ciocan De Siguranță

1*Bază

1*Test De Sticlă

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ciocan de siguranță Cutter: Acesta este un 2-în-1 scape instrument care poate ajuta să taie centurile de siguranță și sparge geamuri.Centurile de siguranță auto poate strânge din cauza greutății și fi dificil să slăbiți.Acesta nu poate fi posibil pentru a deschide uși sau ferestre, atunci când mașina este scufundat.

2.Vehicul de Evacuare Instrument: Fereastra Breaker Centura Cutter poate fi folosit în caz de accident, atunci când centura de siguranță nu pot fi slăbite.Dacă o mașină a luat foc, trage pe o fereastră cu un instrument pentru a scăpa pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta alte irecuperabile drivere.

3.Neafectat De Presiune a Apei: Ordinare de siguranță ciocane distruge partea de vigoare și nu poate fi folosit sub apa.Acest stil stilou greutate ciocan de siguranță este echipat cu tungsten din oțel cuie și poate fi folosit sub apa.

4.Depozitare Suport de Bază: Escape Fereastra cu Întrerupător cu șnur și suportul poate fi atașat la cheile de la masina sau instalat în mașină, cum ar fi geamuri laterale, mânerele ușilor, mașină de console center, sub scaune, etc.

5.Durabil și de Lungă durată: Realizate din aliaj de aluminiu + PC + ABS, ciocan de siguranță sparge fereastra efort.Din oțel inoxidabil cutter vă permite să taie rapid centurile de siguranță și U-deschidere în formă de design nu se taie mâinile.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu