Boxe inteligent Acrilic Suport Desktop Non-alunecare Cutie de Sunet Sta Unghi de 45 de Grade economie de Spațiu Decor Acasă pentru Sonos Epoca 300

  • 69.50lei
  • 182.87lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Acrilice Inteligent Vorbitor Titularul Desktop Non-alunecare de Boxe Standuri de Bază Unghi de 45 de Grade economie de Spațiu Decor Acasă pentru Sonos Epoca 300

Caracteristică:

1. Design Special: Conceput special pentru Sonos Epoca 300 de vorbitor, noastră de suport poate ridica, pentru ușor de protectie!În același timp, este, de asemenea, un must-have pentru decor acasă entuziaști.

2. De înaltă Calitate: Realizate din acril, cu duritate mai mare decât obișnuit din material plastic, durabil, suport stabil, nu este ușor de deformat (touch netedă/colturi rotunjite/grijuliu anti-alunecare).

3. Economie de spațiu: suportul are un unghi de 45 de grade design, prevenind eficient sistemul audio de la accidental obtinerea umed, ceea ce face depozitare convenabil, protejând sistemul audio, și împiedică alunecarea.Ridica sunet de înălțime și de a spori de 360 de grade de sunet surround de calitate pentru rezultate mai bune.

4. Potrivit pentru mai Multe Scenarii: Fie la domiciliu sau la birou, ne paranteze sunt potrivite pentru plasarea!De la bucătărie la dormitor, precum și desktop în între, aduce nenumarate versatilitatea și confortul de zi cu zi.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Material: Acril

Culoare: Negru, Transparent (opțional)

Aplicabilitate: pentru Sonos Ureche 300 sistem audio

Dimensiune: Aproximativ 15.4x15.8x3.5cm/6.06x6.22x1.37inch

Greutate: 364g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Transparent Mecha Sunet Ritm de Lumină TWS Difuzor Bluetooth-compatibil 5.0/5.1 USB Wireless Subwoofer 3 LED-uri de Lumină Moduri de Petrecere

Caracteristică:

1.360-Gradul de Sunet Uimitoare: subwoofer-ul wireless speaker oferă o uimitoare experiență de sunet cu vizibile bass, precise și mediu curat abd frecvențe joase, si rotunde și transparente frecvențe înalte, reproducerea original muzica de calitate.Electronice crossover acustice combinație îmbunătățește stratificare a sunetului.

2.Phantom Efect de Lumină: LED-ul se schimba cu ritmul muzicii, creând un spectacol de lumini colorate, care vine în trei moduri diferite pentru a se potrivi starea ta de spirit.Bucurați-vă de spectacol de lumină în timp ce utilizați dispozitive portabile fără fir Bluetooth-compatibil TWS vorbitor.

3.Bluetooth-compatibil 5.0/5.1 Tehnologie: 3D stereo surround difuzor foloseste avansat compatibil Bluetooth tehnologie pentru a oferi o mai bună și mai stabilă de transmitere a semnalului și o mai mare rată de transfer, asigurând fiabilitate.Suportă conexiuni cu toate iOS și dispozitive Android, smartphone-uri, calculatoare, și chiar Echo-serie, cu puternic anti-interferențe și conectivitate excelentă gamă de aproximativ 10 metri în interior și 7 metri în aer liber.

4.Adevărat Stereo Wireless Tehnologie: puteți conecta două boxe prin Bluetooth-compatibil, pentru a forma un fir la stânga și la dreapta sistem de canale, care produce sunet surround 3D și ultra-heavy bass efecte, oferindu-vă cu un real efect stereo.

5.Super Rezistenta Lung: Cu un 600mAh capacitatea bateriei, sunetul ritm de lumină difuzor oferă până la 12 ore de timp de așteptare și poate fi încărcată complet în doar 2,5 ore, permițându-vă să se bucure de ea pentru până la 4 ore la o singură încărcare.De Tip C interfață de încărcare mai convenabil. (Notă: K08 nu are suport PD protocol de încărcare rapidă cu un curent de mai mult de 2A.)

Caietul de sarcini:

Portabile, Fără Fir, Difuzoare: Difuzor Subwoofer Wireless

3D Surround Stereo Difuzor: Wireless TWS Difuzor

Difuzor Tip: Portabil

Caracteristică: Wireless subfoofer

De Utilizare: Acasă

Categoria: Boxe

Mod Sunet: Standard, Modul

Nume Produs: Transparent Mecha Difuzor

Model produs: K07/K08

Produs material: ABS+PC+metal

Culori (optional): negru, roz, portocaliu

Dimensiune produs: Aproximativ 96.5x54.4x41mm/3.8x2.14x1.61in (negru), Despre 94x54.4x40.3mm/3.7x2.14x1.58in (roz)

Compatibil Bluetooth versiune: V5.0 (negru/portocaliu), V5.1 (roz)

Suport protocol: A2DP/AVRCP

Gama de transmisie: în Termen de 10 de metri de o singură interioară linie dreaptă, aproximativ 7 metri în aer liber

Cornul material: magnetic Puternic

Capacitate baterie: 600mAh

Muzica durata: Aproximativ 4 ore (70% volum)

Timp de încărcare: Aproximativ 2,5 ore

Timp de utilizare: Aproximativ 4 ore, de așteptare pentru 12 ore

Interfață de încărcare: Tip-C

De încărcare de intrare: 5V-0.5 a

Putere: 5W (max)

Produs net în greutate: 180g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Difuzor Inteligent Titular

1 x Boxe Wireless

  • Tip De Element - Stand
  • Numărul De Model - Difuzor Suport
  • Nume De Brand - ALLOYSEED
  • Origine - China Continentală
  • Material - Plastic

Rating

Scrie Un Comentariu