Săptămânal Lunar Notebook Planificator De 8.4 Inch X 6 Inch Notebook Planificator Cu Marcaje A07

  • 39.08lei
  • 90.88lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

2023 PLANNER :Acest florale planificator de zi 2023 hardcover (8.4 Inch x 6 Inch) are 12 luni de la IANUARIE 2023 NOIEMBRIE 2023 cu săptămânal lunar de planificare pagini, planner oferă alte pagini suplimentare pentru a vă ajuta bine organizat pentru anul academic și de a crește productivitatea.

LUNAR de PLANIFICARE:Fiecare lunar de pagini căptușite cu blocuri de zi cu zi listele de marile sărbători și Julian date, calendar, planificator 2023 conține, de asemenea, o secțiune de note și trecutul/calendaristic precedent de referință pentru o mai bună trecut revizuirea și planificarea viitoare.

PLANIFICARE SĂPTĂMÂNALĂ:Săptămânal vizualiza pagini conțin suficient de condus de spațiu pentru datele detaliate de planificare de zi cu zi, întâlniri, activități și așa mai departe.Sărbătorile importante Listate, scurs si zile rămase remarcat.Prioritățile secțiune este conceput să se concentreze energia pe cele mai importante obiective.

DESIGN PROFESIONAL:Planificator de Coperta, Prezentare Anuală, date de Contact, Informații Rapid, Lunar Interior Tab-uri, Vacanțe, Săptămânale și Lunare de Pagini, Twin-Wire Obligatoriu, Buzunar Interior, Elastic de Închidere, Autocolante.

Cel mai frumos cadou: pentru colegi, copii, fete, rude și prieteni, locul de muncă școală instrumentele necesare.

Tip: A01 / A02 / A03 / A04 / A05 / A06 / A07 / A08 / A09 / A11

dimensiuni: 217 x 158 x 9mm

Material: Hârtie

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x 2023 Notebook Planificator

1 x Marcaje

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu