Ulei Ambalaj Folie Reutilizabile Organic, Ulei Esential Pachet Kit cu Elastic Reglabil Curea de Confort Gât Talie Ulei Esențial Pachet

  • 50.80lei
  • 108.06lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

[Potrivit pentru Gât și Talie] Acest ulei esențial pachet de ajutor setul include 1 ulei esential pachet de ajutor, 1 gat pachet de ajutor pentru talie și gât respectiv.Este confortabil și reutilizabile.Stratul exterior al ambalajului poate preveni scurgerile de ulei și foarte sigur de a utiliza.

[High Quality] produsul a este de primă de material pânză, moale și pentru a proteja corpul.A 2-strat de design, mai gros și mai sigur de a utiliza.Este ușor de utilizat și curat.

[Ușor de a Transporta] produsul vine cu un sac de zip-top pentru stocarea de apă caldă/rece pachete pentru a accelera de absorbție de ulei sau de lichid de răcire după cum este necesar.Ea îmbrățișează corpul tău după cum vă mutați în jurul valorii de fără a intra în modul de lucru.

[Reglabile Curea Elastica] puteți regla adeziv elastic în funcție de nevoile dumneavoastră, și se potrivește cele mai multe dimensiuni talie.Este, de asemenea, un cadou bun pentru familia ta și prietenii.

[Post-vânzare] Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să luați legătura cu noi, echipa noastră de service vă va oferi cu un profesionist și servicii satisfăcătoare.

Denumire Produs: Ulei Esențial De Ambalaj Folie

Material: Pânză

Specificatii: set

Cantitate: Set de 2

Paste: Aproximativ 60cm

Sac de gât: 31×12cm/12.2×4.72 inch

Ulei esential sac: 46.5×24.5 cm/18.31×9.65 inch

Culoare: Kaki

Note:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 X Ulei Esențial Pachet De Ajutor

1×Gât Pachet De Ajutor

Ulei Pachet De Comprese,Ulei De Ambalaj Folie Kit

  • Nume De Brand - willstar
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Centura

Rating

Scrie Un Comentariu