Gadget-Uri De Bucătărie 2 Moduri De 80° Rotativ Barbotor De Înaltă Presiune Robinet Extender De Economisire A Apei De Baie Accesorii De Bucătărie Consumabile

  • 9.38lei
  • 13.78lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Aerator robinet Universal Robinet Extinderea Aerator Rotație Barbotor Robinet de Apă Duza de Stropire-Echipament de prevenire Casa si gradina

Caracteristică:

1. Interfață universală și Ușor de Instalare: produsul Nostru este compatibil cu ambele 22 mm filet exterior robinete și 24 mm filet interior robinete, ceea ce face versatil și ușor de instalat.

2. Dual de Evacuare a Apei Moduri: blând spumare modul protejează pielea în timp ce vă spălați, în timp ce de înaltă presiune modul de curățare asigură un imaculat bazinul de fiecare dată.

3. Built-in Filtru Alb Ecran: Spune la revedere de la bacterii bună și sănătoasă de sănătate orală cu nostru built-in filtru de ecran.

4. De înaltă calitate, Material ABS și Rafinat Proces de Placare: Fabricat din material ABS durabil, care rezistă la temperaturi ridicate și la coroziune, produsul nostru este construit pentru a dura.

5. 720° Rotație Liberă: Cu o gamă completă de mișcare, produsul nostru eliberează-ți mâinile astfel încât să puteți opri utilizarea cesti să clătiți gura sau obținerea de apă pe fața ta atunci când spălat.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Produs material: ABS, aliaj de cupru, cupru

Produs de culoare: Argintiu, Negru

Dimensiune produs: Despre 30x24x30mm/1.18x0.94x1.18inch

Greutate netă produs: 50g

Stil:

O: ABS 720°Rotație 1 modul

B: ABS 720°Rotație 2 modul de

C: Aliaj de Cupru 720°Rotație 2 modul de

D: Cupru 720°Rotație 2 modul de

E: Cupru 80°Rotație 2 modul de

F: Cupru 80°Rotație 2 modul de Negru

G: Cupru 40°Rotație 2 modul de

H: Cupru 40°Rotație 2 modul de Negru

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Robinet Extender

  • Material - Plastic
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu