Capacitatea bateriei Indicator Voltmetru Procent de Alimentare Monitor 12V-48V Plumb Acid Baterie 2S-15S Baterie cu Litiu

  • 24.83lei
  • 31.86lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Capacitatea bateriei Indicator Voltmetru Procent de Alimentare Monitor 12V-48V Plumb Acid Baterie 2S-15S Baterie cu Litiu

1.Descriere:

Este o capacitate a bateriei indicator voltmetru.Acesta poate detecta rapid capacitatea de baterii cu litiu și baterii plumb-acid în diverse instrumente,echipamente de măsurare,mobile, dispozitive portabile,mașini de măturat,echilibrul auto,baterie auto,etc.

2.Caracteristică:

1>.Intuitiv baterie display simbolul plus precisă procent de afișare.

2>.Folosind un ecran LCD cu contrast ridicat,acesta poate fi afișat în mod clar pentru o lungă perioadă de timp în întuneric sau lumină puternică.

3>.Cu conexiune inversă protecție,conexiune inversă nu va arde.

4>.Toate specificațiile bateriei și funcția de selecții sunt stabilite prin butoanele de pe spate,fără un ciocan de lipit electric.

3.Descriere:

1>.Denumire Produs:Capacitate Baterie Indicator Voltmetru

2>.Modul de afișare:Baterie de capacitate rămasă mode/modul Tensiune

3>.Aplicabile Baterii:baterii Plumb-acid și baterii cu litiu

4>.Temperatura De Lucru:-25℃~85℃

5>.Munca Umiditate:5%~95%RH

6>.Dimensiune:53*26*15 mm

4.Butonul De Setare:

1>.Opriți alimentarea acumulatorului,apăsați și țineți apăsat butonul de setare pentru puterea pe baterie,apoi eliberați butonul de setare pentru a intra în interfața de setare,setarea curentă parametrii de afișare a bateriei.

2>.Apăsați scurt butonul de setare pentru a selecta bateria caietul de:P/L (P=12V plumb-acid,L=3.7 V baterie cu litiu)

3>.Apăsați scurt butonul function pentru a seta numărul de șiruri de baterii.Funcția buton și butonul de setare poate fi folosit pentru a selecta numărul de șiruri de baterii în sus sau în jos.

4>.Apăsați lung tasta funcțională pentru a intra avansate în interfața de setare,utilizați setarea pentru a selecta S1-S5,și de a folosi tasta function pentru a selecta sau anula;(în modul avansat,cu celule mici, în simbolul bateriei corespunde S1-S5,cum ar fi S3 corespunde primelor Trei celule mici,selectați afișare,afișare anulare)

5>.După setarea este finalizată,puterea este deconectat,și stabilirea de date este salvat automat în baterie.

5.Notă:

1>.Produsul este proiectat în conformitate cu curba de descărcare de gestiune,astfel încât descărcarea de gestiune este relativ corecte.

2>.Bateria litiu-a menționat în acest produs este de o singură baterie de litiu cu o tensiune nominală de 3.6 V/3.7 V,cu excepția litiu fosfat de fier acumulatori cu o tensiune nominală de 3.2 V.

3>.La bateriile plumb-acid menționate în acest produs sunt bateriile plumb-acid,baterii de apa,baterii,etc. cu o tensiune nominala de 12V,cu excepția bateriilor de plumb-acid cu o tensiune de 16V.

6.Pachet:

1>.1buc Capacitatea Bateriei Indicator Voltmetru

2>.1buc 30cm 2P Sârmă

Tag-uri: capacitatea bateriei indicator voltmetru procent monitor de putere

  • DIY Consumabile - ELECTRICE
  • Tip - Dispozitiv Electronic Baterie Tester
  • Nume De Brand - MOKCUM
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - capacitatea bateriei indicator voltmetru

Rating

Scrie Un Comentariu