Ușor Non-Contact Tester de Tensiune Stilou 12-1000V Lanterna LED-uri de Alarmă Buzzer pentru Live/Null - Sârmă de Judecată pentru Acasă

  • 28.75lei
  • 59.89lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

Vocea - Difuzare Non-Contact Tester de Tensiune Pen este final - instrument pentru testarea electrică, oferind rezultate precise și fiabile - de fiecare dată-.

A făcut - cu ABS durabil - material, acest stilou are un design elegant - design și vine în trei culori: negru, galben, negru și galben.

Potrivit pentru electricieni, entuziaști DIY, și oricine care are nevoie - pentru a testa tensiunea într-o manieră sigură și eficientă.

Fie că sunteți de lucru pe cabluri acasă, auto - reparare, sau aplicații industriale, acest pix este perfect pentru detectarea Unui-C tensiune, fără a face contact cu sârmă.

Cu dimensiune compactă și ușor de utilizat de proiectare, Non-Contact Tester de Tensiune Pen este un instrument must-have pentru orice profesionist sau amator.

Caietul de sarcini:

Material: ABS-

Culoare caseta dimensiune: 170X38X28mm/7x1.5x1-inch

Culoare: negru/galben/negru& galben

Pachetul Include:

1xElectric Tester Pen

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Este Dispozitiv Inteligent - No
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - Shanwen
  • Numărul De Model - 4XBA10SC400456

Rating

Scrie Un Comentariu