31Pcs Discuri de Tăiere Pentru Dremel Instrument Rotativ cu Diamant Roată de Tăiere Și HSS pânze de Ferăstrău Circular Și Rășină de Tăiere Roți

  • 40.28lei
  • 70.65lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

INSTRUMENT de MARE PENTRU DIY - Aceste roți de tăiere sunt compatibile cu instrumente rotative dremel .Și mandrine pentru a se potrivi mai mare putere moară de tocat sau instrumente rotative & instrumente de aer.

10 Buc RĂȘINĂ TAIE DISCURI - Cu generare redusă de căldură și subțire linia de tăiere, tăiat roțile sunt aplicabile pentru masini de gaurit electrice, agățat masina de tocat, masina de tocat electrice, etc.Ele pot fi folosite pentru a reduce din metal, plastic, șasiu modificare, subțire de metal, placa de circuit și DIY de producție după conectat cu mandrine, și sunt perfect de măsline tăiere.

6 Buc LAME CIRCULARE de FERĂSTRĂU HSS - A tăiat văzut lamele sunt din oțel de mare viteză și există 5 tipuri de exterior diametre 22/25/32/35/44/50mm.Acestea sunt potrivite pentru tăierea lemnului, produse din plastic, aliaj de aluminiu, metal moale, etc.

10 Buc. de DIAMANTE de TĂIERE ROȚI - roți de tăiere sunt realizate de înaltă calitate de diamant.Cu tăiere de înaltă eficiență, durabilitate mare, stabil, de calitate, etc., acestea sunt potrivite pentru tăierea gem, jad și sticlă.

Nume:Roată De Tăiere Kit

Culoare: argintiu + negru

Material: oțel de mare viteză + diamond + rasina

Dimensiuni:

Diametrul Tijei: Aprox.1/8 inch (3mm)

Pânze de Ferăstrău HSS Dia: 22/ 25/ 32/ 35/ 44mm

Diamantate Disc Dia: 22mm

Conținutul Pachetului:

10 * Roată De Tăiere Cu Diamant

10 * Rășină De Tăiere Roți

6 * Lame Circulare De Ferăstrău

1 * 3.175 mm tije de legătură

4 * 3mm biele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu