240 Buc Titan Burghiu Set HSS burghie Pentru Metal, Oțel, Lemn, Plastic, Cupru, Aliaj de Aluminiu, 1 mm La 3.5 Mm

  • 84.00lei
  • 112.03lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

HSS ACOPERIRE de TITAN: Clasic HSS constructii cu acoperire de titan pentru capacitate și durabilitate.Marginea de taiere este călit și șlefuit pentru claritate, palavrageala-design gratuit cu eșalonate dinții de tăiere a asigura precise zencuite și gaură netedă, curată.Acesta poate fi folosit de mai multe ori, fără deformare.

TWIST DESIGN & PERFORMANCE: PRECIS 135° SPLIT POINT, oxid de aur termina rotunde și drepte shanks.Pentru a preveni mers, chips-uri clare și particule mai repede.Produs de precizie pe deplin sol care asigură chips-uri pentru a muta lin.Este alegerea perfecta pentru proiecte DIY și de uz casnic de întreținere și reparații.

FLAUTE FORMA: 2 fluiere formă ajută chips-uri clare și resturile departe de biți, în scădere de frecare și căldură pentru o mai rapid, mai rece procesului de foraj.

DIMENSIUNEA INCLUSE: 120pcs jobber lungime burghiu set cu plastic de stocare de caz, inclusiv dimensiuni: de la 1 mm la 3.5 mm (20x1.0mm, 20x1.5mm, 20x2.0mm, 20x2.5mm, 20x3.0mm, 20x3.5mm, total 120 de bucăți ), pot satisface nevoile dumneavoastra diferite perfect.

Nume:Twist Drill Bit

Unghiul Punct: 135 Grade

Flaut Tip: Două Flaute Forma

Coadă Tip: Drept Coadă

Culoare: Auriu

Material: HSS

Dimensiune: (1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm) biți fiecare 40 buc

Conținutul Pachetului:

240 x Titan burghie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Tip - Locație Burghiu
  • DIY Consumabile - Prelucrarea lemnului
  • Nume De Brand - Xzante
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - Burghiu

Rating

Scrie Un Comentariu