Roborock accesoriu Original xiaomi Filtru Perie Laterală Mop Perie Principală Acoperă Roborock S50 S51 S60 S4 E5 Robot Înlocuiri de piese

  • 42.00lei
  • 52.47lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Accesorii originale pentru Roborock S50 S51 S55 S60 S65 S4 E5 și mijia SDJQR01RR/SDJQR02RR aspirator Robot.

Pachetul De Instrucțiuni:

PackH1 conțin

2box/4buc Mop pânză;

1box/2 buc Non-lavabil Filtru HEPA;

PackH2 conțin

1box/1buc perie Principală;

2box/4buc Non-lavabil Filtru HEPA;

PackH3 conțin

2box/4buc Mop pânză;

1box/2 buc perie Laterală;

PackH4 conțin

1box/1buc perie Principală;

2box/4buc perie Laterală;

PackH5 conțin

2box/4buc Mop pânză;

1box/1buc perie Principală;

PackH6 conțin

1box/1buc Gri perie principală acoperă;

1box/1buc perie Principală;

PackH7 conțin

1box/1buc Gri perie principală acoperă;

1box/2 buc Non-lavabil Filtru HEPA;

Sfaturi:

1. Aceasta piese este potrivit pentru Roborock S5 S50 S51 S52 S55 S6 S60 S65 și pentru XiaoMi Mijia SDJQR01RR/SDJQR02RR Aspirator Robot.

2.Acest accesoriile sunt toate brand nou produse originale.Pentru sănătatea ta și a familiei tale, și să-ți prețuiesc robot, se recomandă de a alege produse originale de inalta calitate.Și înlocuiți accesoriile cu regularitate pentru a asigura efectul de curatare.

produs imagine reală:

Descriere Produs:

Despre Livrare & retur:

1. Noi oferim globale de transport (cu excepția pentru unele țări și regiuni)

2. După ce plata este verificată, vom procesa comanda in termen de 1 - 2 zile, cu excepția sărbătorilor legale, și va fi amânată.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Vă rugăm să verificați adresa dvs. și asigurați-vă că acesta este corect.

4. Dacă încă nu ați primit bunurile în termen de 45 de zile după ce ordinul este emis, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Vom sluji din toată inima!

5. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere .

Despre Feedback-Ul:

Stimate cumpărător, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în magazinul nostru.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv pe real imagini și descrieri de text și un "perfect 5 stele" de evaluare, să încurajeze și să ne susțină, și de a ajuta mai mulți cumpărători au nevoie pentru a face alegerea potrivită.Acest lucru este foarte important pentru noi, deoarece ne va permite să facem mai bine și mai perfect.

Dacă vă confruntați cu orice produs daune sau probleme de calitate, vă rugăm să nu vă faceți griji, și nu lăsați o revizuire rău.Mai întâi de toate, am înțeles pe deplin cum vă simțiți atunci când vă confruntați cu probleme, dar vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Vom răspunde cât mai curând posibil, în termen de 12 de ore și de a rezolva toate problemele legate de tine.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem mereu aici.Așteaptă cu nerăbdare să-și vă mulțumesc pentru încredere.

Viață bună asistent Magazin scopul: de a crea o frumoasă experiență de viață pentru tine, cu perfectă de produse și servicii!

Tag-uri: original xiaomi roborock s50 robot aspirator piese, xiaomi roborock s6 accesorii aspirator piese

  • Mopul Pânză de Aspirator Robotizate - Original Autentic
  • Numărul De Model - SDJQR01RR/SDJQR02RR
  • Nume De Brand - Roborock
  • Origine - China Continentală
  • Vid Tip Piesă De - Mop Haine
  • Roborock robot accesorii - xiaomi mijia robot accesorii
  • Mi robot piese de schimb - xiaomi filtru Km cutie de praf filtru
  • Tip - Aspirator Piese
  • xiaowa robot accesorii - Potrivit pentru Xiaomi Mijia 1/1S

Rating

Scrie Un Comentariu