Trimmer Electric Ușor De Utilizat Barba Tuns pentru Acasă

  • 97.68lei
  • 212.38lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristică: 1. R în Formă de Colț Rotunjit Design: Acest trimmer este proiectat cu colțuri rotunjite pe pielea contact cu partea a-și apăra pielea de rău pentru motive de siguranță.

2. Multi Function: barba Asta clipper are mai multe funcții care combina ras barba, părul de pe corp de tăiere și tunderea perciunilor pentru a obține o varietate de stiluri barba pentru un corp perfect.

3. Mâner Ergonomic: parul Nostru clippers sunt proiectate ergonomic la mâner, cu orice unghi de potrivire curbă de mână, făcându-l mai confortabil pentru tine de a utiliza.

4. Design retractabil:Acest corp de tuns dispune de un retractabil, exterior adecvate de extindere, care vă ajută să-ți tai părul pe spate mai ușor.

5. Portabil și Practice: Acest corp de tuns este mic, usor si foarte practic, cu un port USB, puteți încărca oriunde, oricând și să-l cu tine.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Trimmer Electric

Tip baterie: Litiu-ion ( transport cu acumulator intern )

Capacitate acumulator: 800mAh

Lista De Pachete:

1 x Trimmer Electric

4 x Limitarea Pieptene

1 x Perie de Curățare

1 x Cablu USB

Cum să utilizați:

1. Apăsați butonul comutator pentru a porni instrumentul.

2. Muta instrument de-a lungul direcției de creștere a părului de pe piele și de a face o linie dreaptă mișcare alternativă.Părul de pe gât poate fi, de asemenea, ras 3. Înainte de utilizare, se spală cu apă caldă pentru a menține părul uscat. 4. Pentru rezultate mai bune, dacă aveți nevoie pentru a curăța instrumentul în timpul utilizării, vă rugăm să folosiți o perie si curata capul de radere după ras este finalizat 5. După bărbierit este finalizată, apăsați comutatorul din nou butonul pentru a închide instrumentul, apoi utilizați capacul pentru a evita deteriorarea foliei.

Poate că, de asemenea, ca:

  • Mărfuri De Certificare A Calității - Nici unul
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu