Mixer Audio Home Mini Reverberator Karaoke Pre-Efecte Amplificator de Microfon DJ Echipament Alimentat de Înregistrare Mixere SP99

  • 125.80lei
  • 182.34lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Mixer Audio Home Mini Reverberator Karaoke Pre-Efecte Amplificator de Microfon DJ Echipament Alimentat de Înregistrare Mixere SP99

Caracteristici:

1. Design de produs: calitatea reverberator este stabil, ușor și portabil, foarte frumoase, delicate și atmosferice, nu brusc plasat in casa.

2. Utilizare: în Primul rând aveți nevoie pentru a conecta front-end de la amplificator la intrare, și în cele din urmă puterea de control a gazdei.

3. Audio Reglare: cu Dublă intrare pentru microfon, intrare video și de sunet de ieșire de semnal video, volumul poate fi reglat separat.Reverb funcția de întârziere și audio in/out pentru a canalelor stânga/dreapta volumul de ajustare a frecvenței.

4. Multi-ocazie Aplicare: reverberator poate fi folosit pentru o varietate de ocazii, pentru companii, etape, familii, KTV și alte camere.

5. După-vânzare de Servicii: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne imediat si va vom ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Alimentare: U. S. plug (de intrare: 110-240V, 50/60Hz; ieșire: 12V, 250MA)

Tensiune de lucru: 9V-12V

Distorsiune Armonică Totală:

Culoare: Argintiu, auriu, negru (optional)

1 * Mixer

Tag-uri: mixer audio

  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil - Căști & Căști, Difuzoare, Echipamente Audio Profesionale
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu