Portabil de Sârmă din Oțel Inoxidabil Văzut cu Degetul Ocupe în aer liber Camping Drumetii Buzunar Tăiere Lanț de Salvare a vietii Ferăstraie Instrument de Supraviețuire

  • 13.20lei
  • 26.45lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Portabil din Oțel Inoxidabil Buzunar Sârmă Văzut cu Degetul Ocupa de Tăierea Manuală Ferăstraie cu Lanț în aer liber Camping Drumetii de Călătorie de Urgență a Supraviețui Instrument

Caracteristică:

1. De bună calitate, ascuțit lama, de dimensiuni mici, greutate redusa, usor de transportat, este un instrument bun pentru supraviețuire în sălbăticie, se poate taia lemn, plastic, os, cauciuc și alte materiale.

2. Sârmă văzut, a făcut de toate din sârmă de oțel, are foarte puternic capacitatea de tăiere.Se poate tăia orice obiect de rapid și de economisire a forței de muncă cu excepția celor din metal.

3. Utilizare: doar trageți văzut cu mâna, frecati-l înainte și înapoi pe tăiere obiect, și o poți face în câteva secunde.

Caietul de sarcini:

Nume: Sârmă De Văzut

Principala Material: Otel Inoxidabil

Culoare: așa Cum se arată

Văzut Lungime de Aproximativ: 55cm/21.65 în

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  • Tip - Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - M

Rating

Scrie Un Comentariu