Camping Lanterne Reîncărcabile Lampa Camping rezistent la apa IPX4 Epocă Ușor pentru în aer liber, Pescuit, Drumeții Decoratiuni de Gradina Lampa

  • 74.05lei
  • 107.34lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Camping Portabil Retro Felinar Vintage CONDUS 1800mAh Urgență Cort de Lumină rezistent la apa IPX4 Estompat pentru în aer liber, Pescuit, Drumeții Decoratiuni de Gradina Lampa

Caracteristică:

1. Durată de viață a bateriei: 1800mAh baterie cu litiu, cu o viață a bateriei de până la 50 de ore, pentru a satisface în aer liber de iluminat are nevoie.

2. Fără trepte de reglaj: fără Trepte de reglare a intensității luminoase, butonul de sus se poate regla modul de lumină și culoare.

3. Moale iluminat: lumina de culoare este moale, galbenă lumină și lumina alb cald poate fi schimbat la vor, moale și nu orbitor.

4. Tip C de încărcare: Tip-c universal interfață de încărcare poate fi încărcată complet în doar 6H, care este convenabil și rapid.

5. IPX4 rezistent la apa: Impermeabil clasa IPX4, care poate încărca telefoane mobile, electronice, ceasuri și alte aparate electronice.Coajă de Metal, bucurați-vă de cald camping timp.

Caietul de sarcini:

Material: componente electronice+material ABS+metal

Dimensiune produs: 105 * 156 * 78mm/4.2*6.1*3intr

Lampa cordon tip: 3 * lumină caldă ceramice wick+18 * 2835 chip lampa șirag de mărgele albe lumina

Luminozitatea (maximă): 260LM

Timp de funcționare (maxim): 4-50H

Timp de incarcare: 4-6 ore

Funcție de comutare: apăsați dimmer pentru a regla lumina continuu

Tip baterie: 1 built-in 18650-1800mAh

Tip de incarcator folosit: Tip-c prin cablu de date

Greutate netă: 232.5 g

Funcțiile Produsului:

Capul comutatorului (apăsați comutatorul), faceți clic pe comutare la rândul său: LED filament de tungsten lumina este pe~2835 chip alb de lumină~LED filament de tungsten lumina+2835 chip de lumină albă este în același timp, lumina este ajustată în funcție de fără trepte de lumina de la orice viteze lungime, patru grila indicatorul luminos de alimentare - indicator luminos de încărcare, și Tyec linie de date este de intrare pentru încărcare.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Felinar Camping

1 x Cablu de Încărcare

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu