4buc rezistent la apa Portabil Cu Breloc din Silicon Moale de Protecție la Șocuri Ușoare Tracker Caz Solid potrivit Pentru Placi de Pro

  • 31.47lei
  • 51.56lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristică:

【APLICABILE MODEL】caz de protecție se potriveste pentru Faianta Pro tracker inteligent, direct fit.Pentru tăieri precise, nu vă faceți griji că volumul va fi redus ca urmare a tăiat de pe difuzor.Acesta vă permite ușor apăsarea butonului.

【MATERIAL rezistent】Tracker caz este fabricat din material de silicon, oferind de înaltă rezistență, rezistent la uzura, rezistent la zgarieturi, rezistent la rupere, rezistent și durabil.Și nu are nici un miros ciudat, de încredere pentru a utiliza.

【CU BRELOC】caz de protecție este conceput cu un breloc, mai convenabil de a folosi.Puteți închide cu ușurință pe geanta, chei, poseta, curea, guler pentru animale de companie, bagaje, rucsaci și tot ceea ce nu vreau să pierd.

【DROPPROOF ȘI la ȘOCURI】Silicon caz învelește complet tracker inteligent, are o bună rezistență, sistem eficient de anti-drop și la șocuri.Suprafața produsului este pulverizat cu ulei de silicon, care nu se lipește de praf și este mai rezistent la murdărie.

【CE VEȚI OBȚINE】Veți primi 4buc tracker caz, ele sunt în culori diferite, roșu, alb, negru și albastru.Este vorba de 44 x 44 x 9.8 mm/1.73 1.73 x x 0.39 inch(L x W x H).Cazul este usor de instalat, se introduce tracker în ea.

Caietul de sarcini:

Culoare: Rosu, alb, negru, albastru

Material: Silicon

Aplicabile model: potrivit pentru Placi de Pro

Dimensiune: Aproximativ 44 x 44 x 9.8 mm/1.73 1.73 x x 0.39 inch(L x W x H)

Pachetul Include:

4buc x Tracker caz

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

  • Tip - Cazuri
  • Funcția - Alte
  • Nume De Brand - Woopower
  • Origine - China Continentală
  • Cerere Grupă De Vârstă - Adult

Rating

Scrie Un Comentariu