Jgheab Adaptor Pentru Ploaie Lanț Din Oțel Inoxidabil Burlanul De Instalare Pentru Canalizare Offset Pentru Canalizare Nu Direct Sub Jgheab De Ploaie

  • 83.28lei
  • 166.56lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Această scurgere adaptor pentru ploaie lanț este un must-have pentru gradina ta.Acesta este durabil și concepute pentru a drena cantitatea corectă de ploaie de pe acoperiș.Acesta vă va aduce îmbunătățit burlane, care nu sunt numai functionale, dar, de asemenea, decorative.

Caietul de sarcini:

Nume: Ploaie Lant Gutter Kit Adaptor

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune produs: așa cum se arată în imagine

Greutate produs: despre 430g

Dimensiune pachet: aproximativ 17*15*9cm/6.69*5.91*3.54 cm

Lista De Ambalare:

1 buc* ploaie lant gutter kit adaptor

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De lungă durată și anti-rugina: ploaie lant gutter kit adaptor este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate materiale, care sunt durabile și rezistente la rugina, asigurarea de ani de performanță de încredere.

2.Îmbunătăți fluxul de apă: Această ploaie lanț kit adaptor dispune de un 2.75 inch offset de la gaura de scurgere, care vă permite să stea ploaia lanț la o distanta optima de furtuna jgheab.Acest lucru îmbunătățește fluxul de apă și previne apa de stropire pe pereți și fundație.De asemenea, acesta asigură un drenaj corespunzător de ploaie.

3.Ușor de instalat: Acest canal adaptor pentru ploaie lanțuri vă permite să vă bucurați de relaxare sunetul apei care curge prin lanț.Adaptorul este usor de instalat și funcționează cu cele mai multe jgheaburi.Se poate manipula cantități mari de apă și de a îmbunătăți dvs. de burlane.

4.Utilizate pe scară largă: Acest canal adaptor pentru burlanul pot fi atașate cu ușurință la orice ploaie lanț.Acesta este utilizat pe scară largă în aer liber și compatibil cu cele mai multe jgheaburi din curtea, gradina sau casa.

5.Ploaie de scurgere adaptor: Acest compact și eficient kit adaptor vă permite să în condiții de siguranță și cu ușurință se ocupe de ploaie cu ploaie lanț.Este util si practic pentru orice sistem de jgheaburi.

  • Numărul De Model - ploaie lant gutter kit adaptor
  • Origine - China Continentală
  • Material - Din Oțel Inoxidabil

Rating

Scrie Un Comentariu