Tester baterie Baterie Egalizator Activ Universal Li-Ion cu Celule de Echilibrare Balance Board pentru Capacitatea Bateriei Tester

  • 42.67lei
  • 76.15lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Baterie Egalizator Activ Universal Li-Ion cu Celule de Echilibrare Balance Board pentru

Caracteristică: 1. Celula de Echilibrare: Puteți testa diferența de tensiune între baterie adiacente siruri de caractere și de a transmite tensiune ridicată la low volt pentru a atinge tensiunea de echilibru.

2. Inteligent de Testare: automată de testare și începe va aduce mai mult confort pentru munca ta, de asemenea, are indicator luminos pentru o mai bună afișare.

3. Lucru precis: Construit in MOS cu ultra low rezistența internă precum și 0-1.2 Un echilibru curent și balanța de tensiune de precizie în 30mv.

4. Utilizarea practică: Permite aplicarea pe Li-ion NCM și pentru , statice, consumul de energie este mai mic decât 20uA, în condiții de siguranță și de încredere.

5. Ușor de instalat: Vine cu o greutate de lumină și o dimensiune compactă la fel de bine, bateria egalizator activ are un cablu pentru mai simplă conexiune.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Baterie Egalizator Activ

Aplicabile Baterie: Li-ion NCM, LFP.

Singure Celule Tensiune: 3.0-4.2 V

Recomandat Capacitate Baterie: 30AH de mai Jos

Tensiunea de Echilibru Precizie: 30mV între adiacente tensiuni, tipic.

Egalizare Metoda: este detectat că diferența de tensiune între adiacente baterii este mai mare decât 0,1 V pentru a declanșa egalizare, iar diferența de tensiune între adiacente baterii este mai mică de 0,03 V pentru a opri de lucru.

Soldul Curent: 0,1 V diferența de tensiune și 0,5 Un echilibru curent, atunci când diferența de tensiune este mai mare de 0,2 V, echilibrul maximă actuală este de 1,2 A.

Sub protecție de tensiune somn tensiune: adiacente diferența de tensiune este mai mică de 0,03 V și a intra în starea de somn.

Pasiv de Operare Curent: 0.01 mA

Lista De Pachete:

1 x Baterie Egalizator Activ

1 x Cablu

Notă: 1. Nu este recomandat pentru a fi compatibil cu siruri de caractere mici, indicatorul luminos va clipi și de a raporta o eroare.Asigurați-vă că fiecare celulă este corect prin cablu și izolate înainte de a conecta echilibrare bord.În caz contrar se va scurt-circuit și arde bord. 2. Dacă acumulatorul este conectat, acesta trebuie să fie utilizat cu BMS bord de protecție.La încărcare și descărcare diferență de tensiune declanseaza balance board pentru a lucra pentru a realiza transferul de energie de echilibru.

Cum să utilizați: 1. Atunci când echilibrul indicator este aprins, balanța este în lucru. 2. Echilibrul indicatorul luminos este stins, iar soldul circuitul este inactiv. 3. Echilibrul indicatorul luminos se aprinde intermitent, e pană de curent sau o defecțiune a circuitului.

Despre Plată

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Eletmodvaltas.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Tag-uri: tester baterie baterie egalizator activ

  • Nume De Brand - VBESTLIFE
  • Origine - China Continentală
  • DIY Consumabile - ELECTRICE

Rating

Scrie Un Comentariu