Live placa de Sunet mai Multe Efecte de Sunet de Voce în Schimbare Extern Mini Mixer de Sunet Bord pentru Live Streaming Acasă KTV.

  • 147.23lei
  • 267.73lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Live placa de Sunet mai Multe Efecte de Sunet de Voce în Schimbare Extern Mini Mixer de Sunet Bord pentru Live Streaming Acasă KTV

Caracteristică: 1. Performanță superioară: Live placa de sunet interne quad core DSP cip, de reducere a zgomotului, stabil, semnal, sunet clar, bas grele, nu latență.

2. Mai multe Moduri: Direct placa de sunet cu 7 culori de lumină ambientală, schimbarea cu muzica, cu 6 moduri și 12 tipuri de efecte de sunet.Voice changer funcție, patru moduri poate fi schimbat, de sex masculin, feminin, copii, voce misterioasă.

3. Aplicabile: Live placa de sunet poate fi folosit pentru mixer DJ, muzica de înregistrare de studio, condensator podcast microfon karaoke online, podcast mixer, microfon, etc.

4. Pe scară largă Compatibile: mixer de Sunet bord poate fi folosit de pe orice telefon mobil, PC, calculator, tabletă, pentru PS4, Xbox, pentru a Comuta, pentru iOS, pentru Android, etc.

5. Premium Material: Voice changer placa de sunet este fabricat din material ABS durabil, rezistent la uzură și anti-drop, durată lungă de viață.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Live Placa De Sunet

Material: ABS

Model: V9SJ

Culoare: Negru

Tip baterie: Built in 800mAh Baterie cu Litiu (incluse)

Lista de pachete: 1 x placa de Sunet Live

2 x Cablu de Sunet

1 x Cablu de Date

1 x Manual

Notă: Pentru a activa live placa de sunet, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de aproximativ 3 secunde, până când lumina se aprinde albastru.Dacă nu, taxa de placa de sunet.

Cum să utilizați: Plug and play

  • Tip - Extern
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - VBESTLIFE
  • Tip De Interfață - usb

Rating

Scrie Un Comentariu