Mari Creion Husă Multifuncțională Machiaj Portabil Husa Organizator Geantă de Călătorie

  • 16.65lei
  • 33.34lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

ALEGERE EXCELENTĂ.De mare capacitate, simplu și practic.Alegere excelentă pentru copii, baieti, fete, adolescenti, elevi de liceu, tineri și adulți birou.Potrivit pentru clasa recompense, partidul giveaway, de Crăciun, Halloween, Anul Nou, cadou de Ziua, sau înapoi la școală cadou sau de călătorie, provizii.

NOTĂ NUMAI CEI MICI PREFERAT!Capacitate modernizate, 2-straturi stilou pentru CAZ, compartimente mari, se potrivește de până la 50 de pixuri, creioane, pixuri, markere, creioane colorate, și alte instrumente de scris.Mai buna alegere pentru birou, shcool, de călătorie, folosind.

PORTABIL ȘI DURABIL.Dimensiunea 7.87 x 3.54 am centimetri.Dimensiune corespunzătoare pentru a transporta și de a folosi.pentru IDEAL pentru organizarea de toate pixuri cu gel, pixuri, creioane, foarfece, pachet cutter, capsator, rigle, radiere, alb banda de corecție, agrafe, notițe, bilete, și mai mult.

VERSATILITATE, PRACTIC.Mare buzunar cu fermoar este mare pentru organizarea de diverse școală de birou rechizite; comsmetic; machiaj; călători articole de toaletă gratuite, etc. Mici ochiurilor de plasă de buzunar este IDEAL pentru depozitarea mici clipuri liant, bilete, usb, cabluri, etc; Individuale pen sloturi sunt pentru organizarea carioci, pensule de machiaj, etc. Lucrari de mare ca perete de papetărie titularul pungă, portabil suport stilou, portabile pen pentru CAZ, de călătorie articole de toaletă organizator geantă, makeups husă, rechizite pentru CAZ și mai mult.Și destul de practic.

PREMIUM QUIALITY.A făcut de sus-touch și de calitate material de panza, usor si rezistent la apa, rezistent la uzură, rezistent la murdărie și durabil.Adoptă manopera amenzii și ochiurile sunt îngrijite, ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Material: Panza

Culoare: Gri Inchis; Roz; Gri Deschis; Verde; Albastru Închis; Galben

Dimensiune: Aprox. 20x9cm/7.87x3.54in

Greutate: Aprox. 67g

Pachetul Include:

1 Bucată 2-strat de Panza Stilou pentru CAZUL

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

  • Dimensiune - 20*9cm/7.87*3.54in
  • Numărul De Model - G92A8FP600584
  • Tip - Papetarie Titularii
  • Greutate - 67g
  • Origine - China Continentală
  • Material - Panza

Rating

Scrie Un Comentariu