5PCS Oala sub Presiune Supapa de Eliberare a Aburului se Ocupe de Ușor Portabil Portabil ABS Durabil Oala sub Presiune Supapa

  • 51.80lei
  • 71.94lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

5PCS Aburi Mâner de Eliberare Ușor Portabil Portabil ABS Durabil Oala sub Presiune Supapa

Caracteristică: 1. [Material ABS] Realizate din materiale de înaltă calitate ABS, rezistent la uzură și durabil, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2. [Înlocuitor Perfect] Acest supapa de abur de înlocuire va face valoros oală funcționează ca unul nou.Acesta este un înlocuitor perfect de reper pentru oala sub presiune supape.

3. [Gama aplicabile] oala sub Presiune supapa este potrivit pentru o varietate de modele și are o gamă mai largă de aplicații, oferindu-vă mai multe opțiuni.

4. [Rezistenta la Temperaturi ridicate] supapa De siguranță este rezistent la temperaturi ridicate, inodor, rezistent și durabil.Acesta este cea mai buna alegere pentru înlocuire.

5. [5PCS] greutate redusa, de dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, 5 pachete, poate fi înlocuit în orice moment pentru a satisface nevoile de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Aburi Mâner De Eliberare

Material: ABS

Greutate: Aprox. 180g / 6.3 oz

Presiune maximă Valoare: 90Kpa

Lista de pachete: 5 x

Aburi Mâner De Eliberare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Noi navei a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru referință .

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Eletmodvaltas.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Tag-uri: prestige oala sub presiune supapa de siguranta, oala sub presiune supapa de eliberare a aburului, oala sub presiune supapă de înlocuire

  • Cuvinte cheie 3 - Oala sub presiune supapa
  • Material - ABS
  • Funcția - Oala sub presiune supapa
  • Presiunea maximă de valoare - 90kpa
  • Cuvinte cheie 6 - oala sub presiune electrice accesorii
  • Nume De Brand - Ashata
  • Cuvinte cheie 1 - Aburi Mâner De Eliberare
  • Cuvinte cheie 4 - Electric Presiune, Supapă De Siguranță
  • En-gros - suport
  • Tip - Oala Sub Presiune Electrice Piese
  • Cuvinte cheie 2 - supapa de eliberare a aburului
  • Greutate - Approx. 180g / 6.3oz
  • Origine - China Continentală
  • Cuvinte cheie 5 - Oala Sub Presiune Supapa De Siguranta
  • Numărul De Model - Aburi Mâner De Eliberare

Rating

Scrie Un Comentariu