10/20/50/100 Buc Viță-De-Vie Legat Clipuri Pentru Cultivarea Plantelor În Poziție Verticală Suport Din Plastic Verde Pachet Inel De Gradina Stand Instrument De Viță De Vie De Sprijin

  • 6.07lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

material: plastic

Culoare: verde

Dimensiune: 2.7 * 4 cm 6 * 4 cm

Caietul de sarcini:

1[Premium Material]: planta clip este făcut din plastic, care poate repara ușor planta pe trestie, sârmă sau de ramură, care este benefic pentru a repara și de a sprijini creșterea floppy plante.Planta clipuri sunt foarte bune pentru care deține plante, viță de vie și legume, rezistent la intemperii, conservant și reutilizabile.

2[Largă Utilizare]: Potrivit pentru plantarea de copaci, flori, floppy plante și plante agățătoare, puteți să-l utilizați la domiciliu, florarie, birou și în alte locuri.

3[Mic și Ușor]: plastic Verde îi ajută să fie invizibil, astfel încât să nu afecteze plantare, se arata natural, planta încuietori clip, acesta nu va deteriora plantele.

4[Ușor de Utilizat]: Ușor pentru a debloca și readapta ca planta ajunge la maturitate, acesta nu va afecta planta sau împiedica creșterea, foarte convenabil grădină clip.

5[8 Design]:Aceasta planta clip este conceput în forma 8, care este ușor de utilizat și vă ajută planta viță de vie cresc mai bine.

Pachetul Inclus:

10/20/50/100* suport

  • Setați Tipul - Da
  • Suport plante - planta de gradina clipuri
  • Origine - China Continentală
  • Material - Plastic

Rating

Scrie Un Comentariu