Electric USB Guler Eșarfe Temperatură Reglabilă de Încălzire Inteligent Eșarfă rezistent la apa baterie Reîncărcabilă pentru Ciclism Camping pentru Barbati Femei

  • 40.08lei
  • 80.22lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Electrice Incalzite Eșarfă Temperatura Reglabila Gât mai Cald USB de Încărcare Inteligent rezistent la apa de Încălzire de Iarnă Eșarfă pentru Ciclism în aer liber Camping

Caracteristică:

1.Încălzire Lână Eșarfă: de Trei secunde Viteza de Caldura/Temperatura Inteligent de Control/de Blocare a Temperaturii pentru a Menține Cald

2.Utilizare: Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 3 secunde pentru a porni aparatul: smart eșarfă poate fi pornit cu o atingere a unui buton, și păstrați-vă întotdeauna mâinile caldura.

3.Ușor de utilizat: 5V tensiune joasă este mai sigur de a utiliza.Placa de încălzire funcționează la joasă tensiune, și mai multe de siguranță sistem de protecție numai conduce caldura si nu conduce electricitatea.

4.Design rezistent la apa: Nu mi-e frică de spălat, samponare, sistem de încălzire, rezistent la apa si anti-scurgere, produsul poate fi înmuiate în apă ca un întreg, și de interfață de putere este izolat si rezistent la apa!

5.Usoare si portabile: convenabil pentru a transporta atunci când camping sau alte activități în timpul iernii.De asemenea, se aplică la oameni care se tem de frig, ei nu mai vă faceți griji despre iarnă.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Material: Poliester

Culoare: roz, kaki, gri, albastru

Sursa de alimentare: USB de Încărcare

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Eșarfă Încălzit

  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - drumeții eșarfe
  • Material - Coral Fleece
  • CN - Guangdong
  • Stil - Moda
  • Model Tip - Solid

Rating

Scrie Un Comentariu