Noi 4640mAh RC30-0102 Baterie Laptop Pentru Stealth Edition RZ09-0102 RZ09-0116 RZ09-0130 Pentru Razer Blade 14-inch 2014 an

  • 340.67lei
  • 486.71lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Noi 4640mAh RC30-0102 Baterie Laptop Pentru Stealth Edition RZ09-0102 RZ09-0116 RZ09-0130 Pentru Razer Blade 14-inch 2014 an

★Foarte important!

Vă rugăm să rețineți: Există mai multe computere din aceeași serie, dar bateria stiluri și modele utilizate dintre ele sunt diferite.Chiar daca sunt acelasi model de calculator, unele baterii vor fi diferite.Prin urmare, trebuie să 100% confirma ce tip de baterie de laptop pe care îl utilizați, și apoi cumpăra corespunzătoare tipului de baterie.

Vă rugăm să scoateți acumulatorul principal sau să deschideți capacul din spate de pe computer înainte de a comanda și verificați bateria modelul, forma sau șurub cu gaură de poziție.

Când ajungi la baterie, vă rugăm să încercați pentru a calibra bateria nouă.Vă rugăm să verificați dacă modelul se potrivește, dacă nu sunteți sigur cu privire la modelul, vă rugăm să consultați magazinul de client service pentru a confirma înainte de a cumpăra.

Puteți reîncărca bateria noua pentru 6-12 ore de la prima dată,apoi de descărcare de gestiune până la 5-10%.Vă rugăm să repetați această operațiune de 2-3 ori!

Notă: Dacă aveți nevoie pentru a anula comanda, după efectuarea plății, vă rugăm să ne informați înainte de mail (maxim 12 ore).Odată ce pachetul a fost trimis pentru mai mult de 24 de ore, comanda nu mai poate fi anulat.După ce coletul este trimis, chiar dacă ordinul este anulat, nu va fi taxele de transport.

În ceea ce privește transportul: vă rugăm să completați adresa în detaliu și să indice numărul de casă cu precizie, în caz contrar, pachetul poate fi returnat!Curieri, uneori, a pus pachetele în exprime cutii, vă rugăm să fie sigur de a lua-le în timp.

La data de livrare a tuturor pachetelor este de 60 de zile.Te rog, nu ridica orice dispute în termen de 60 de zile.Dacă nu ați primit pachetul, vă rog să-mi spuneți, vă rog, lăsați-mi un mesaj și I se va verifica locul de pachet cât mai curând posibil.vă mulțumim pentru colaborare!

Descriere:

Baterie Tip: Li-ion

Tensiune:11.55 V

Capacitate: 4640mAh/53.6 Wh

Culoare: Negru

Produs Tip: Acumulator De Schimb (Brand New)

Starea: Nou într-un pachet în condiții de siguranță

Garanție:1 an garantie!

Înlocuiți Cod: Vezi Descriere

Pachetul Include: De 1*Baterie

Înlocuiți part number:

RZ09-0102

RZ09-0116

RZ09-0130

Compatibil cu:

Pentru Razer Blade 14-inch 2014 an

Notă:

Atunci când dispozitivul se încarcă bateria, pentru prima dată, ca urmare a diferite tensiuni și instabilă curenți, aparatul se va opri de încărcare a bateriei când bateria este pe jumătate încărcată (uneori mai mult, alteori mai puțin).Dacă acest lucru se întâmplă, nu vă faceți griji, trebuie Doar să scoateți acumulatorul din aparat, reinstalați și reîncărcare.O noua baterie care este acuzat pentru prima dată poate necesita mai multe iterații.Vă rugăm să fiți siguri de asta.Acest lucru este normal.

1. Atunci când un nou bateria este incarcata, ar trebui să fie perceput în mod continuu timp de 12 ore, pe deplin de încărcare și de descărcare de gestiune.Ciclul de trei ori.Să te trezești noua baterie.Opriți computerul în timp ce de încărcare, și nu deconectați cablul de alimentare în timpul încărcării.

2. Atunci când bateria este în condiții normale de utilizare, dacă descărcarea bateriei ajunge la 5%, acesta trebuie să fie închis reîncărcat.Este strict interzis să se descarce bateria la 0%, pentru că este ușor de a deteriora și de a accelera deteriorarea bateriei.

3. Evita artificiale stoarcere, demontare, care se încadrează, de încălzire sau de scurt-circuit.

4. Pentru a utiliza echipament special de a percepe.

5. Încercați să evitați utilizarea bateriei într-un mediu unde temperatura este prea ridicată sau prea scăzută.

Contractul de achiziție:

1.Informații de urmărire este availble aproximativ 5-10 zile dupa ce am trimis coletul afară.(https://www.17track.net/en)

2.Vă rugăm să asigurați-vă că numele complet pentru limba rusă prieten.

3.Vă rugăm să-l cumpere ca pe modelul dvs. de dispozitiv.vă rugăm să trimiteți un mesaj dacă orice întrebare

4.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face ordine.

Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

Vom trimite produsele la tine, la o dată după ce plata este primită.(vom trimis elementele în termen de 5-7 zile(zile de lucru,nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de platforma)

5.Bateria nu este convenționale de bunuri pentru transport,timpul estimat De livrare poate fi mai mare decât convenționale de bunuri.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpărare.

c) Aceste taxe sunt colectate în mod normal de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up – nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare

  • Compatibil Marca - Razer
  • Numărul De Model - RC30-0102
  • Tip - Li-Ion
  • Celule De Baterie - 3 Celule
  • Nume De Brand - 7XINbox
  • Tensiunea Bateriei - 11.55 V
  • Origine - China Continentală
  • Pachet - Da

Rating

Scrie Un Comentariu