DACĂ WHAMMY V5 Clasic Whammy Interfață premier teren-deplasarea pedalei de 2-modul de pitch-shift efect cu true bypass

  • 8 893.91lei
  • 12 705.59lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Părul măciucă "dive bomb" efecte de prindere teren

se apleacă, și fulgere armonie schimburi.

Whammy Teren De Îndoire Efecte

Dacă la Whammy va aduce același păr de sensibilizare "dive bomb" efecte de prindere curbe cu pas și fulgere armonie schimburi sunteți în căutarea pentru, plus câteva noi răsturnări de situație.Îndoiți întreaga acorduri cu noul corzii smoală schimbare de setare, și executa clasic singură notă curbe.

Clasic Whammy Interfață

Ghinionul caracteristici de interfață de aceeași moștenire Whammy teren de îndoire opțiuni sunteți obișnuiți să, împreună cu unele suplimentare pitch bend setările de Whammy DT.

MIDI pentru Control de la Distanță de Whammy Efecte

Ghinionul dispune de o intrare MIDI pentru primirea de intrare date MIDI.Mesajele MIDI poate selecta o Deochi sau Drop-Tune efect și setați dacă aceste efecte sunt într-un activ sau ocolit de stat.MIDI CC mesajele pot fi apoi folosite pentru a controla Whammy Exprimare de poziție a Pedalei.

WHAMMY

2-MODUL DE PITCH-SHIFT EFECT CU TRUE BYPASS

DESCRIERE

Legendarul Whammy pedala este premier de teren-deplasarea pedalei pentru orice chitarist al consiliului, și devine doar mai bine cu timpul.În plus față de clasic Whammy sunet, am adăugat corzii Whammy teren-deplasarea și true bypass.

Whammy artiști au câștigat peste 60 de premii Grammy®, folosind sale unice de teren-deplasarea sunet pentru a îmbunătăți lor de muzică.Piese de ecou pe holurile de la Rock & Roll Hall of Fame® și de a genera aprecieri de la peste 700 de milioane de albume în întreaga lume.Nu există nici o îndoială de ce Whammy este una dintre cele mai comune obiective turistice pe chitaristi' pedalboards.

Ghinionul poate aduce o nouă profunzime pentru arta ta.Transformă-ți solo în furios, rebel țipete de ton sau îmblânzi mulțimea cu extrem de expresiv, ambient corzii curbe.Energiza publicul cu un disonant notă frenezie, să le aducă și în afară de sunet tunel cu muzical exploziile, sau să le transporte prin existențială explorare a full-hd, teren de traducere.Ghinionul pune exprimare în pedala de expresie.

Nu fi ultimul chitaristul fără o Deochi!

Tag-uri: whammy interfață premier teren-deplasarea

  • Pachet - Da
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Clipuri
  • Numărul De Model - DACĂ WHAMMY V5

Rating

Scrie Un Comentariu