Proiector Ecran de 120 Inch 16:9 HD Pliabil Anti-Rid Proiector Portabil Ecran cu Cârlig și Buclă pentru Exterior Casa noua

  • 135.13lei
  • 207.89lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Proiector Ecran de 120 Inch 16:9 HD Pliabil Anti-Rid Proiector Portabil Ecran cu Cârlig și Buclă pentru Acasă în aer liber

Caracteristică: 1. Pliabil Portabil: ecranul De proiecție poate fi pliat la o dimensiune mică și a pus într-un rucsac sau valiza sau într-un sertar.

2. Anti-Rid: ecranul De proiecție este cutelor gratuit și rid gratuit, suporta 3D, filme HD, și-a ridicat reflecție culoare.

3. Materiale Premium: din pânză și transparent de acoperire, este mai albă și mai strălucitoare decât alte ecrane și are o durată lungă de viață.

4. Ușor de Instalare: Cu cârlig și buclă de design, acesta poate fi ușor fixate pe perete sau tavan, ușoare și ușor de instalat.

5. O gamă largă de Aplicații: Suporta dublă față-verso de proiecție pentru a afișa competiții sportive, fotografii, muzică, clipuri video, jocuri, și mai mult.Utilizate pe scară largă în birouri, case, săli de conferințe, manifestări publice, în aer liber, filme, etc.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Proiector, Ecran

Material: Panza, Transparent Acoperire

Dimensiune: 120 Inch

Raport De Aspect: 16:9

Tesatura De Culoare: Front: Gri Inchis

Tesatura Caracteristici: Ultra-Scurte, Concentrându-Se, De Lumină Ambientală Respingere

Lista de pachete: 1 x Proiector, Ecran

14 x Cârlig și Buclă

Cum să utilizați: Ia produsul și să-l utilizați

Tag-uri: proiector ecran

  • portabil - Da
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - VBESTLIFE
  • Format - 1

Rating

Scrie Un Comentariu