Temperatura apei Expeditor 716 12800 Profesionale de Motor Senzor de Temperatură pentru Tractor

  • 45.82lei
  • 101.89lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Temperatura Apei motorului Expeditor Comutator Unitate de Senzor de 716 12800 Înlocuitor pentru JCB 3CX 4CX Tractor

1. Aplicabile Model: temperatura Apei expeditorul este un înlocuitor perfect pentru JCB 3CX 4CX Tractor, vă rugăm să confirmați modelul cu grijă pentru a asigura o potrivire exactă.

2. Număr parte: Fabricat în conformitate strictă a specificațiilor originale, senzorul de temperatură a apei de referință, numărul de o parte este 716 12800.

3. Înlocuirea directă: Proiectat pentru a se potrivi în formă și funcție de temperatura inițială a senzorului de pe vehicule specificate, vă ajută să păstrați motorul funcționează în mod corespunzător.

4. Funcția principală: De răcire temperatura apei este convertită într-un semnal electric și hrănite înapoi a vehiculului pe computerul de bord (ECU) pentru ajustarea în timp util a unitatii de control.

5. Durabil Material: Realizate din îmbunătățit materiale metalice, care vă va oferi o durata de viata mai mare și stabil de performanță, asigură precizia de măsurare a temperaturii.

Caietul De Sarcini: Tip De Element: Temperatura Apei Expeditor

Material: Metal

Referință Număr Parte: 716 12800

Montarea: Înlocuire pentru JCB 3CX 4CX Tractor

Lista de pachete: 1 x Temperatura Apei Expeditor

Notă: 1. Vă rugăm să verificați numărul de articolul dvs., informații de potrivire este numai pentru referință. 2. Dacă nu sunteți sigur de produs, va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara, pentru a evita inutile schimb, multumesc!

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu