Aerisire a Rezervorului de combustibil de Izolare Garnitura 1015139 Aerisire a Rezervorului de Combustibil Izolație Manșon de Cauciuc de Înaltă Performanță Etanșe pentru Club Auto

  • 18.56lei
  • 26.88lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Aerisire a Rezervorului de combustibil Izolație Manșon 1015139 Înlocuitor pentru Club Mașină de Gaze Modele 1982‑Up

1. Număr parte: aerisire a rezervorului de combustibil izolație manșon piesă de schimb număr este 1015139 pentru referință, extrem de respectarea standardelor pentru a asigura potrivire perfectă.

2. Ideal Aplicare: aerisire a rezervorului de Combustibil izolație manșon este special conceput înlocuitor pentru Club Mașină de Gaze Modele 1982 și Până la bine și cu adevărat a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Materiale superioare: aerisire a rezervorului de Combustibil manșon izolator este realizat din superior de cauciuc materiale, nu este ușor de a sparge sau de imbatranire cu maximum de durabilitate și performanță stabilă.

4. Direct Fit: aerisire a rezervorului de combustibil izolație manșon este proiectat cu precizie pentru a se potrivi în formă și funcția de original pe anumite vehicule pentru înlocuirea directă.

5. Instalare simplă: aerisire a rezervorului de Combustibil de izolare masina de spalat este făcut să îndeplinească și chiar să depășească OEM standarde, asigurând o instalare ușoară, fără unelte complicate.

Caietul De Sarcini: Tip De Element: Aerisire A Rezervorului De Combustibil Izolație Manșon

Material: Cauciuc

OEM: 1015139

Montarea: Înlocuire pentru Club Mașină de Gaze Modele 1982 și Până

Lista de pachete: 1 x Aerisire a Rezervorului de Combustibil Izolație Manșon

Notă: 1. Vă rugăm să verificați numărul de articolul dvs., informații de potrivire este numai pentru referință. 2. Dacă nu sunteți sigur de produs, va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara, pentru a evita inutile schimb, multumesc!

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu