Cablu de Balustrada de Sertizat M6 cu Filet de 3mm 4mm 5mm 6mm Montaj Terminal Balustradei Mână de Sertizat T316 Inox, Clasa Marin

  • 18.18lei
  • 24.92lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Cablu de Balustrada de Sertizat M6 cu Filet de 3mm 4mm 5mm 6mm Montaj Terminal Balustradei Mână de Sertizat T316 Inox, Clasa Marin

OOTDTY

Caracteristici: Material: Realizate din T316 marin-din oțel inoxidabil.De înaltă rezistență la tracțiune și anti-oboseală rezistență la Intemperii, foarte puternică rezistență la rugină și coroziune.

Aplicații: Perfect pentru instalarea unui cablu DIY sistem de balustrade de proiect, excelent atât pentru exterior, cât și indoor.( , otel, aluminiu post pe punte balustrada).

Acesta poate fi ușor de blocat și complet în interiorul posturile de metal pentru a obține un aspect elegant.

Acest montaj este, de asemenea, o soluție excelentă pentru posturi de perete sau situații care sunt în imposibilitatea de a obține în spatele să se ocupe.

Acest cablu balustrada hardware-ul este făcut de T316 din oțel inoxidabil, care are o rezistență excelentă la rugina, coroziune și meteo extreme, IDEALA pentru interior sau exterior, chiar și de coastă aplicații.

Specificatii: Material:Aliaj De Aluminiu

Dimensiune: Aprox.5.3 cm/2.08 inch

Dimensiune: Aprox.5.8 cm/2.28 inch

Dimensiune: Aprox.6.5 cm/2.55 inch

Dimensiune: Aprox.7.3 cm/2.87 inch

Culoare:Argintiu

Pachetul Include: 1x Balustrada Coarda Terminal Montaj

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu