Valve Core Set 20buc Supapa de Nuclee, 4-Supapa de Instrument, Dual Singur Capul Ventilului de Demontare, Anvelope, Instrumentul de Reparare

  • 21.05lei
  • 35.64lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Ușor de Utilizat: Pentru îndepărtarea rapidă sau instalarea de valve anvelope.Este adesea necesar pentru a stoarce ventilului când celular sau dezumfla cauciucul, atunci ai nevoie de cauciucuri valve instrument de ștergere.

Larg de Aplicare: Potrivit pentru toate standard supapa de nuclee, masina, camion, motocicleta, bicicleta, masini electrice, etc., precum și unități de aer condiționat.

Satisface set complet pentru supapa de bază de îngrijire!

Supapa de nuclee, eroii necunoscuți de masina ta.Asta ar putea părea dramatic, dar au destul de literalmente menține mașina pe roata rim.De aceea, este întotdeauna o idee bună de a păstra acest pachet de 20 de schimb supapa de nuclee la îndemână.

Nu vă faceți griji, folosiți această Supapă Core Set de Instrument de a elimina valva de bază, re-atingeți firele și ream interiorul supapei (de asemenea, funcționează pe A. C. unitatea de supape).

culoare:Rosu + argintiu

Material:Feroaliaje și galvanizat

Conținutul Pachetului:

1* singur cap bobina de demontare

1* cap dublu bobina de demontare

1*4 căi instrument

20* bobină alamă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu