De sex masculin la Feminin Cablu Căști Cablu de 3,5 mm Port pentru Căști Stereo Cablu de Extensie pentru Computer Mașini pentru Căști Difuzor

  • 2.30lei
  • 3.35lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristică:

1. Dispozitiv compatibil: Acest audio cablu de extensie este folosit pentru a conecta echipamente audio cu interfață de 3,5 mm, cum ar fi: calculator, all-in-one calculator, notebook, tableta, calculator, telefon mobil, masina AUX interfata TV, DVD, etc.

2. De înaltă Calitate Material: aliaj de Aluminiu coajă, TPE elastic mare de piele exterior + tracțiune fibre țesute plasă, sârmă de cupru emailat conductor.

3. Calitate excelentă a Sunetului de Transmisie: Acest cablu aux adoptă o carcasă din aliaj de aluminiu, anti-oxidare placat cu aur, reduce pierderile de transmisie de sunet de calitate, și previne plug de rugina si oxidare.Selectate pictat și copt emailate sârmă de cupru conductori, nici de zgomot, nici un sunet curent.

4. Notă: Conectarea la un set cu cască cu un microfon doar iesiri de sunet și nu poate sprijini funcția de microfon.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 3.5 mm Audio Cablu prelungitor Jack de sex Masculin la Feminin Cablu Căști

Lungime: 0,5 m, 1m, 1.8 m, 3m, 5m (opțional)

Culoare produs: negru

Tip de interfață: 3.5 mm de sex masculin x1, 3.5 mm de sex feminin x1

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x 3,5 mm Port Jack de sex Masculin la Feminin Cablu Căști

Tag-uri: cablu căști cablu

  • Numărul De Model - Jack de sex Masculin la Feminin Cablu Căști
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - VODOOL
  • Tip De Element - Cabluri Cască

Rating

Scrie Un Comentariu