Fingerbot Plus Butonul Smart Impingatoare Si Accesoriu Kit Inlocuire Piese De Schimb, Accesorii Instrument De Pachete

  • 115.37lei
  • 149.86lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

[ Control inteligent de tradiționalele aparate ] Fingerbot este compatibil cu diverse butoane și întrerupătoare (cu excepția atingeți butoanele de pe ecran).Cu însoțire suplimentare pe etichetă, acesta poate fi ușor atașat la orice suprafață și modificate pentru aparate vechi.

Recent modernizate Fingerbot Plus a proiectat atingeți butoanele de pe dispozitiv, care pot controla cu ușurință de deschidere/închidere de brațul robotic prin atingerea degetelor, și rândul său tradițional întrerupătoare și butoane în inteligent butoane prin robot butonul de împingere.

Folosind Tuya Bluetooth, Hub-ul este chiar mai bine.Cu Tuya Bluetooth Hub (achiziționat separat), puteți controla de la distanță FingerBot și permite controlul vocal de oriunde.Funcționează bine cu Amazon Alexa si Google Asistent.Funcția de sincronizare necesită încă un Bluetooth gateway.

[ Easy pentru a instala ] Utilizați autocolante pentru a se lipi de lângă comutator basculant sau butonul în interval de 5 secunde.Nu este nevoie pentru schimb sau instrumente.

Modernizat recent a doua generație degetul roboți sunt alimentate de inlocuit baterii CR2 (inclusiv baterii).

Culoare:Alb

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Împingător

5 x Accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Nume De Brand - PULUZ
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu