Portabil Hotel de Blocare a Ușii Trăi singur Auto-Apărare Ușa Opri Călătorie Anti-furt Ușă Dop Protectie pentru Usa de Blocare de Siguranță Acasă Blocare

  • 28.37lei
  • 47.31lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

PORTABIL DE SECURITATE ANTI-FURT BLOCARE UȘĂ

·Anti-violență Ușa

·Bump Fără Agitare

·Securitate Anti-furt

Dispozitive de securitate suplimentare aafety și confidențialitate ușă dulap pentru casa, hotel, școală, apartament, cămine, facultate.

Caracteristici Principale

【 SUPLIMENTARE de SIGURANȚĂ ȘI CONFIDENȚIALITATE 】: Dacă sunteți unul dintre cei care nu au încredere în hotel ușile și zăvoarele, Mintiml portabil de blocare a ușii va oferi un plus de securitate și de confidențialitate pentru tine, asigurați-vă că sunt în siguranță, în special atunci când călătoresc sau locuiesc în hoteluri singur.Adauga un plus de blocare, care este mic, dar va ține ușa închisă ferm și vă permite pentru somn liniștit.Ușa nu poate fi deschisă din exterior, nici măcar cu o cheie.

【 Se POTRIVI cele MAI multe USI 】: 3-în-1 de design special este potrivit pentru cele mai multe tipuri de blocare a ușii.Perfect pentru hoteluri, cămine, apartamente, bai, dormitoare, sau camere private.Încuietori pentru uși, de asemenea, pot fi aplicate pentru a evita animalele de companie a ieși și pentru a preveni copiii de la deschidere, ușile lor cu străinii.

【 SIMPLU SĂ UTILIZAȚI 】: hotelul siguranța de blocare a ușii este ușor pentru a instala sau elimina fără orice instrumente.Călătorie de blocare este mic, ușor, comparativ cu alte portabile de încuietori, care poate fi purtat în buzunar sau geantă de mână pentru a asigura auto-protecție.Se aplică numai usa deschidere spre interior și ușa crack trebuie să fie de peste 0,12 inci pentru a asigura singură ușă nu va fi blocat, ușa fără cusătură nu pot fi aplicate.

【 GRELE de BLOCARE 】: Rezistenta la ușa dispozitivele sunt realizate din metal solid, care este durabil și poate servi pentru o lungă perioadă de timp.304 din oțel inoxidabil de precizie turnare îngroșarea care este suficient de puternic să nu îndoiți cu forța.Îmbunătățește securitatea și previne accesul neautorizat.

【 DESIGN UPGRADE 】: Travel usa de blocare a romanului și unic și garantate împotriva defectelor de fabricație.Dispozitivele de Securitate sunt fixate de un fir, care este mult mai stabil după instalare.Te aduce suplimentare de siguranță, securitate și confidențialitate.

Caietul de sarcini

Material: oțel Inoxidabil.

Aplicație: De Intrare.

Anti-Furt Ușă Dop: Portabil Usa De Blocare De Securitate Acasă.

Culoare: Negru, Aur.

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

  • Material - Fonta
  • Chei Incluse - No
  • Finisare De Suprafață - Lustruit
  • Origine - China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent - No
  • Se Potrivesc Grosime Ușă - 45-55mm
  • Cerere - Tastat La Fel

Rating

Scrie Un Comentariu