3 Buc Clar Rucsac Set cu Compartiment Grele Stadion Vedea Prin Bookbags Impermeabil din PVC Transparent Sac de Școală Mare

  • 103.23lei
  • 215.06lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

[Premium Material PVC] clar rucsac set este fabricat din PVC de înaltă calitate și material textil, care este impermeabil, rezistent la uzura si eco-friendly.De asemenea, clar rucsac set este moale și ușor, portabil și durabil.

[3 Bucăți Set] clar rucsac set contine un rucsac mare, un cer geantă de mână și o mică husă de depozitare.Diferite dimensiuni și pe deplin transparent design, care pot vedea elementele din interiorul cu ușurință.Rucsac măsuri de 31 × 15 × 43cm / 12.2 × 5.91 × 16.93 în, clar geantă de mână este de aproximativ 25 × 10 × 18cm / 9.84 x 3.94 x 7.1 și husă de depozitare în 17 × 5 × 13cm / 6.7× 2 × 5.1 în(L × W × H).Convenabil și portabil pentru a utiliza.

[De mare Capacitate cu Compartimentul] clar Acest rucsac este mare cu compartiment de proiectare având 1 compartiment principal mare, un buzunar frontal cu fermoar pentru a facilita obtinerea accesorii comune.Buzunar cu fermoar caracteristici 4 grilă sloturi pentru carduri pentru depozitare pixuri, căști și mai mult. 2 buzunare laterale din plasa pentru sticle de apa sau umbrele pliabile.Baza rucsacului este armat care are un heavy-duty capacitatea de greutate.

[Clare și Transparente de Proiectare] Această PVC transparent sac de școală este proiectat cu complet transparent cu negru tapiterie, care este elegant și se potrivește cu tendințele modei.Cu design transparent, se poate vedea clar obiecte în interiorul sacului din orice direcție.Și este convenabil pentru a verifica dacă elementele necesare sunt gata.De asemenea, este o alegere perfecta pentru controalele de securitate atunci când nevoile dvs. de călătorie.

[Lat Cerere] clar rucsac set poate fi folosit pentru diverse aplicații.Rucsac ca un sac de școală, stadion sac, organizator de călătorie, cartea de sac, și mai mult.Clar geantă de mână poate fi folosit pentru stocarea cosmetice, articole de toaletă, lunchbox, produse de ingrijire a pielii.Mici husă de depozitare pentru organizarea pixuri, markere, tacâmuri, perie, staționare și mai mult.

Descriere:

Asta clar rucsac set este format cu un clar rucsac, un clar geantă de mână și o husă de depozitare cu fermoar design.Este portabil și ușor de utilizat și perfect pentru stocarea lucruri.

Caracteristică Cheie

Usoare: clar rucsac set este ușor și moale.Ușor de transportat și nu va lua mult spațiu pentru depozitare.

Chic Aspect Clar: Acest machiaj caracteristici sac transparent cu negru tapiterie design, care este minimalist și frumos.Potrivit pentru bărbați și femei.Ușor pentru a se potrivi diferite stiluri dressing.

Caietul de sarcini

Nume: Clar Rucsac Set

Continut: 1 X Rucsac, 1× Clar Geantă De Mână , 1 X Husă De Depozitare

Material: PVC + Textil

Rucsac Dimensiuni: (L × W × H): 31 × 15 × 43cm / 12.2 × 5.91 × 16.93 în

Clar Geantă de mână Dimensiuni: (L× W × H): 25 × 10 × 18cm / 9.84 x 3.94 x 7.1 în

Husă de depozitare Dimensiuni: (L × W × H): 17 × 5 × 13cm / 6.7× 2 × 5.1 în

Cantitate: 3

Funcția: Impermeabil, rezistent la Uzura

Aplicabile Gen: Unisex/Atât Bărbații, cât și Femeile

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1× Rucsac

1× Clar Geantă De Mână

1 X Husă De Depozitare

Durabil Student Ghiozdan,rezistent la Uzura Stadion Rucsac,Multifuncțional în aer liber Rucsac

  • Material - Plastic
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu