Suport Perna de Spate mai mici de Masaj Talie pentru

  • 21.53lei
  • 34.20lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Memorie Spuma de Perna: Simula curba, partea este în Formă de S, se potrivesc curba, relaxați-vă sub presiune, și elastic de îngrijire pentru.Reglați pentru a corecta postura așezat și menține curbura fiziologică a coloanei vertebrale.

Confortabil și Durabil: Realizate din poliuretan de înaltă calitate material moale, confortabil si durabil, acesta oferă suport pentru spate și ajută la ameliorarea oboselii.

Reglabil: snap stabilește de proiectare pernă în loc și împiedică alunecarea, potrivit pentru scaune auto, scaune de calculator, jocuri de noroc scaune, birou, scaune, etc.

Practic Buzunare Laterale: este convenabil pentru tine de a pune obiecte mici de la vârful degetelor, pe jumătate înfășurat pe ambele părți pentru a preveni rola, și arată că postura șezând este în poziție verticală.

Aplicabile Oameni: Potrivit pentru lucrătorii de birou, functionari de birou, camion/șoferii de taxi și de alte persoane care stau pentru o lungă perioadă de timp.

Ușor De Curățat: picătură în formă de fermoar este mai rezistent la uzură decât general fermoar, iar deschiderea și închiderea sunt simplu și convenabil, de a face haina mai ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Material:Poliuretan

Dimensiunea Diagramă:

34x32x12cm/13.39x12.60x4.72inch

Pachetul Include:

1x Suport Spate Perna

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3. Vă doresc un minunat cumpărături on-line!

  • Numele Modelului - Suport Spate Perna
  • Umplere - Memorie bumbac
  • Nume De Brand - Dovewill
  • Origine - China Continentală
  • Material - Poliuretan

Rating

Scrie Un Comentariu