Geanta Suport Pentru Masina Intre Scaune Geanta Suport Pentru Masina Auto Locuri De Umplere Decalaj Organizator Cutie De Depozitare Pentru Scaune Auto Organizator

  • 67.59lei
  • 135.23lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Masina de buzunar, geantă de mână titularul acoperă complet spațiul dintre primele două locuri, care devine un spațiu de stocare suplimentar.Și pot pune mai multe lucruri în mașină pentru a menține lucrurile organizate.Cu aceasta masina bag titular, puteți elimina cu ușurință conținutul din portofel, fără a lua ochii de la drum, ajutând la reducerea distras de conducere și de a crește siguranța de conducere.

Caietul de sarcini:

Material: piele PU

Dimensiune: 36*26*18cm/14.1*10.2*7in

Aplicabile masina: Universal

Lista De Ambalare:

1 * Mașină De Sac De Depozitare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Spațiu suplimentar pentru Masini: Cu mașina noastră de buzunar, geantă de mână de titular, puteți pune mai multe lucruri în mașină pentru a menține lucrurile organizate și va avea un spațiu de stocare suplimentar între două locuri pentru tine de a utiliza în viața de zi cu zi.

2.Câinele Barieră pentru Masina: de Asemenea, un câine bariera pentru masini.Masina sac geantă de mână titularul previne copii sau animale de companie în locurile din spate din care te deranjează în timp ce sunteți de conducere masina ta.

3.Poate fi de Conducere în condiții de Siguranță: siguranța de Conducere va fi majorat cu masina asta buzunar titular deoarece poate permite să eliminați cu ușurință în poșetă, fără a lua ochii de la drum pentru a reduce distras de conducere.

4.Instalare simplă: puteți cu ușurință și pur și simplu instalați geanta suport pentru autoturisme între scaune, care nu va necesita instrumente suplimentare și nu este nevoie de complicată pașii de instalare.

5.Compatibilitate excelentă: masina organizator geantă de titular între scaunele din față este proiectat pentru a fi un auto universal sac de titular.Este potrivit pentru cele mai multe masini sau vehicule care au tetiera tije și console.

  • Tip De Material - Poliester
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu