Mașina Înapoi Suport Perna Bretele Reglabile Suport Spate Talie Perna pentru Scaun Auto Jocuri Scaun Birou Calculator Scaun, fotoliu

  • 17.08lei
  • 29.94lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Mașina Înapoi Perna: respirabil, mașină de perna din spate are un design ergonomic, care se pot potrivi talie mai bine, ajuta la imbunatatirea postura așezat și relaxați-vă pe spate și talie coloanei vertebrale.

Materiale de înaltă Calitate: masina inapoi suport pernă perna este construit de înaltă calitate PP material cu suprafață netedă și durabil, respirabil venaliation gaura de design poate menține o bună circulație a aerului și menține rece și uscat în toate timpurile, potrivit pentru toate anotimpurile, mai ales vara.

Masaj: Există mai multe margele pe masina talie suport care poate masaj spate pentru a vă relaxa, pentru a vă oferi suport confortabil și de a calma disconfortul cauzat de așezat pentru o lungă perioadă de timp.

Se potriveste pe Majoritatea Scaunelor: Două bretele reglabile cu catarame asigura perna de spate stă în loc și pentru a preveni talie perna de la alunecarea.Acest suport talie pernă pot fi ajustate în lungime după cum este necesar, ușor de instalat și de a elimina, poate fi utilizat pentru scaune de birou, scaune de calculator, fotolii, canapea, scaun de masina, sau orice scaun cu un spate.

Cadou la Alegere: talie suport perna este cadoul perfect ales pentru șoferi, profesori, studenți, muncitori de birou, persoane în vârstă, etc.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Dimensiunea Diagramă:

45cmx36cm/17.72inchx14.17inch

Pachetul Include:

1 Bucata Masina Perna De Spate

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

  • Numele Modelului - mașina înapoi pernă perna
  • Umplere - Poliester
  • Nume De Brand - SONONIA
  • Origine - China Continentală
  • Material - PP

Rating

Scrie Un Comentariu