Varig Aeriene Avioane Aeronave Culturale Catarama Design Breloc Pilot Echipaj de IDENTITATE a Titularului Snap Incuietoare Ring Sling Cyberpunk

  • 170.77lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Noua adresa: www.airlinebelt.com

Emai: [email protected]

Varig Avion avion Avion Culturale Catarama Breloc Pilot Echipaj de IDENTITATE a Titularului Snap Incuietoare Ring Sling Cyberpunk

Clasic Avion centura de RIDICARE a deschide catarama Curea, cel mai bun de pe piață, trebuie să atingeți!Prietenii mei.

1) compania Aeriană șnur, dimensiunea de aproximativ 2.5x52cm

2) Material : Clasic și design unic mini avion catarama realizate din otel inoxidabil sau Aluminiu..

3) Cu Imprimate sau mătase sreen logo-ul.imaginea este doar pentru referință, elementul real și imaginea poate fi o diferență.

4) Direct, alege culoarea pentru a selecta șnur cu diferite accesorii/logo/imprimare.sau lăsați mesaj in comanda dumneavoastra.

5) de a Folosi ca breloc,curea, cadou, avion aeriană de colectare etc sau whatevery vrei.mini avion catarama este ușor amovibilă/detașabilă și convenabil de a folosi.

===============================================================================================================

Sfaturi cald: a) imaginile prezentate este doar pentru referință, Ca lumină de fotografiere, cu unghi și de culoare afișează, și diferite lot de producție, există întotdeauna o diferență de culoare între obiect și imagini!Vă rugăm fel prevala.

b) Ca acest lucru este, de asemenea, element de moda si, de asemenea, din cauza manuală de măsurare, poate fi de 1-2 Eroare.

Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

===============================================================================================================

===============================================================================================================

Unele exemple de aplicații:

======================================================================================

dimensiuni:

===============================================================================================================

Fabrica:

1)Auditate din BV(Bureau Veritas) și SGS

2) Bine Recunoscut de către clienți:

===============================================================================================================

TRANSPORT.

1.În întreaga lume Livrare prin EMS/DHL/FEDEX etc(puteti alege orice metoda de transport maritim, cu toate acestea, vom decide la final mod de transport maritim pe dvs. personalizat, adresa de livrare si comanda).avem dreptul de a schimba metoda de transport maritim, atunci când credem că este necesar, fără nici o notificare prealabilă.

2.Dilivery timp este de aprox 5-45 bussiness zile.(exclus sâmbătă și duminică.Sărbătoare publică)pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații.O parte din țări ca Federația rusă, Brazilia etc nevoie de mai mult timp.de obicei, petrec 60-90 de zile.Dacă în sezonul de cumpărături.acolo va petrece mai multe zile.

3.Deci, vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți peste de mai sus bussiness zile.Vom rezolva problemele în timp scurt.Observați CĂ NU a DESCHIDE UN LITIGIU FĂRĂ să NE CONTACTAȚI.

De PLATĂ.

1. Acceptam Alipay.Escrow, card de Credit, transfer bancar etc.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape.Vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

CUMPĂRĂTURI O NOTIFICARE PREALABILA.

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda addressMUST MATCHyour adresa de Livrare.

3.Imaginile prezentate sunt luate din real articol dar este doar pentru referință.nu este elementul real va fi de transport maritim pentru tine.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, scopul Nostru este satisfactia clientului.

6.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7.Timpul de sosire a pieselor țări ar fi mai mult decât alte țări capacitate de postul local este diferit.Deci, vă rugăm să fie pacient pentru colet.

TERMENI CUMPĂRĂTURI/CUMPĂRĂTORII INTERNAȚIONALE NOTĂ.

1.Taxele de Import.impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.cumpărătorul trebuie să ajute pentru importul atunci când este necesar.

2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3. Este cumpărătorii au responsabilitatea de a face importul.Ai nevoie pentru a ajuta compania de transport maritim pentru a face custom clearance-ul sau orice impozit s-a întâmplat în țara dumneavoastră.dacă vă sunt nu a reușit să facă acest lucru provoacă bunuri revenind la vânzător.în acest caz, Nici o restituire și nu acceptăm orice disputa de pe Eletmodvaltas.ro

.

4. dacă bunurile au ajuns local companie de transport maritim.și vă sunt nu a reușit să primească bunuri în timp(de exemplu.nu sunteți acasă etc.).provoacă bunuri revenind la vânzător.în acest caz,Nici o restituire și nu acceptăm orice disputa de pe Eletmodvaltas.ro.

  • Articol Greutate - 0.08kg
  • Caracteristici Speciale - Clasic masina de lux catarama
  • Lățime Produs - 2.5cm
  • Element De Lungime - 52cm
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Material - Din oțel inoxidabil(Aluminiu) cataramă și Poliester
  • Tip De Element - Centurile De Siguranță & Padding
  • Numele Modelului - ecb002

Rating

Scrie Un Comentariu